Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćzwawy

Wszystko szło ok i nagle buch!

Polecane posty

Gość gośćzwawy

Witam Spotykałem się ostatnio z dziewczyną, spotkaliśmy się parenaście razy, i wychodziło na to, że mamy się ku sobie, nie widziałem jakichś niepokojących objawów, i kiedy chciałem się umówić na następne spotkanie laska oznajmiła, ze już kogoś ma i się z nim przespała itd, a mam pewność, ze nikogo nie ma, o co chodzi? Kobiety co jest? :D

Gość gośćzwawy
chwile przedtem złapała mnie za krocze i nic nie wymacała i to mi oznajmiła. o co jej chodziło?

Gość gośćzwawy
żałosny jesteś podszywający się człowieku, skąd wiesz, że jej nie lizałem czy ****ałem co? masz takie jaja pryszczaty frajerze w okularach to może wyskoczysz 1 na 1?

Gość gośćzwawy
jestem zbudowany silnie i ci dowalę. a ona pode mną aż piszczała z zachwytu. i nagle buch. chwaliła smak mojej spermy , odżywiam się proteinami

Gość gość
Ty myślałeś że mieliście się ku sobie, a jej akcja wyraźnie potwierdziła że jednak nie. Za bardzo się rozmarzyłeś, pora zejść na ziemię.

Gość gośćzwawy
może i tak, ale sama się do mnie odzywała, cieszyła się itd, podszywający się chłopaku, nie kompromituj się, co z tego, że masz mięsnie jak nie masz mózgu, i zgodzę się na pewno pod tobą piszczała bo śmierdziałeś gównem jakim jesteś

Gość gość
ale jako dziewczyna warszawski tłumoku wyrazający się , że ją ****ałeś i lizałes świadczy , że dobrze zrobiła ta dziewczyna. widać chamem i nieudacznikiem jesteś. warszawiaki takie są

Gość gośćzwawy
tak mówią faceci i się przyzwyczaj kochana, tylko przy was ubieramy to w ładniejsze słowka, poza tym nie warszawiaki a słoiki zza buga takie sa i potem Warszawa ma taką opinię jaką ma, podbijam temat i ponownie zadaje pytanie, co Wy macie za akcje ze was nie można zrozumieć?

Gość azalia bobek
a mnie się wydaje, ze dziewczyna się jeszcze odezwie, może się przestraszyła, ze robi się za blisko i chce się zastanowić jeszcze, badź jest rozpieszczoną niedojrzałą siusiarą która nie wie czego tak naprawdę chce, czułości czy zwykłego rżnięcia