Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po ciąży zamiast chudnąć to tyje

Polecane posty

Gość gość

pytanie brzmi dlaczego? Oczywiście po porodzie wróciłam do wagi sprzed ciąży czyli 66 kg..mam 174cm wzrostu więc byłam szczupła...ale córeczka ma teraz 9 miesięcy, a ja zamiast zostać przy wadze lub ją tracić to tyje..waże obecnie 70kg..któraś z Was też tak ma? Dodam, że nie zmieniłam nawyków żywieniowych ani trybu życia..co może być tego przyczyną? POMOCY..nie chce za pół roku ważyć 75, a później 80.. :/

Gość gość
Nikt nie pomoże..? Nie chce za niedługo wyglądać jak szafa trzydżwiowa.. :/

Gość gość
Kobieto hormony! Zbadaj tarczyce no.po ciąży mogła ci się ujawnić dopiero po

Gość gość
duzo osób tak ma, prawdopodobnie chodzi o osiadły tryb zycia, dziecko uwiazauje w domu, mniej sie wychodzi, nieraz sie cżłowiek nudzi i je z tego powodu wiecej. Jest taki stereotyp ze np. karmienie piersia odchudza, ale wiekszosc kobiet tyje karmiac piersia, wiem z tego forum

Gość gość
Problemy z tarczycą miałam w ciąży.. Co do tego, że siedzę w domu to może i racja..ale jak tu wyjść w taką pogodę? Nosa z domu się wyściubiać nie chce..nieprzyjemnie, nawet słońca nie ma..

Gość gość
..a co do karmienia piersią, to nie karmiłam..niestety..ale to wina lekarzy, że mi przez tydzień dziecka nie pozwolili nawet na ręce wziąść

Gość gość
no widzisz,jakbys karmila to bys schudla

Gość gość
no raczej przeciwnie, pewnie utyłaby jeszcze wiecej jakby karmiła, kazdy przy tym tyje, bo karmiac to juz nawet z dzieckiem człowiek z domu na dłuzej nei wychodzi, bo nie kazdy ma ochote robic to publicznie