Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja kolezanka zszokowana ze ja sie nie gole na łyso

Polecane posty

Gość gość

ona od 14 roku zycia ani raz nie miala tam włosków bo codziennie sie goli na łyso.teraz ma 28 lat i mowi ze nawet maz jej nigdy w zyciu nie widzial u niej tam włoska cala jest wygolona jak kurczak czy to dalej modne jest,takie golenie sie??

jak mozna w wieku 14 lat rozkminiac wlosy lonowe i tak wczesnie je usuwac. jak mozna codziennie sie golic? przeciez wlosek musi troche odrosnac, to tylko podraznia skore, masakra!

Gość gość
Mnie to zwisa czy jest modne czy nie, nie będę się męczyć wiecznie podrażniona dla jakiejś głupiej mody.

Gość Palikarp
zakładam się o dobry koniak pięciogwiazdkowy, że koleżanka co chwilę w aptece wydaje spore pieniądze na różne choroby powiązane z wygoleniem vaginy a choroby do vaginy sprowadza z powietrza

no a kwestia mody to juz w ogole dla mnie porazka. jak mozna golic sie w miejscach intymnych tylko dlatego ze to modne? albo ktos lubi i usuwa tam wloski albo nie. kwestie mody mozna rozkminiac przy ubraniu, bizuterii ale miejsca intymne..?

Gość gość
ah te koleżanki :D

Gość gość
Tez się gole od lat.Lubie tak. I nie mam żadnych infekcji. Czuje się tak ladniej i higieniczniej,

ja nie mam nic przeciwko goleniu miejsc intymnych calkowicie, ale nie lubie jak ktos narzuca mi swoje zdanie- tak jak tutaj kolezanka goli sie na lyso i zdziwiona ze ktos inny tak nie robi- przeciez to jego osobista sprawa co robi z wloskami!