Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje nogi maja dlugosc 105 cm. To duzo czy malo?

Polecane posty

Gość gość

Mierzylam od kosci biodrowej do ziemi. Mam 176cm wzrostu. Czy to duzo? Pytam sie, bo mam czesto problem z doborem spodni - nogawki sa za krotkie. Jak to u was jest?

Gość gość
Chyba normlanie. Spodnie dla osób o Twoim wzroście maja długość ok 110cm

Gość gość
piękne długie nogi. to dar natury. super są długonogie Dziewczyny. i wysokie jak Ty. pozdro.

Gość gość
Długie nogi.

Gość gość
Bardzo dużo, nogi w optymalnych proporcjach stanowią 48-52% ciała a nie żadne "średnio" 62% co tu pierwszy post wmawia. jakby tak było to by mnóstwo krociutkich tułowi na szczudłach chodziło. http://www.crossdressing.pl/main.php?lv3_id=204 tu sa wymiary dla missek ewentualnie wysokie laski Wam wmawiały, że mają nogi po 110 chcąc się lepiej zaprezentować ale 110 nóg i 65 cm tułowia jest mega zauważalne

Gość gość
To chyba niewiele ja mam 103 przy 164cm wiec nogawki powinnas miec za dlugie raczej, a wewnatrz mam ponad 90 i za dlugie sa w sumie ale nie narzekam

Gość gość
gość dziś Bardzo dużo, nogi w optymalnych proporcjach stanowią 48-52% ciała a nie żadne "średnio" 62% co tu pierwszy post wmawia. jakby tak było to by mnóstwo krociutkich tułowi na szczudłach chodziło. Zazdrośnica.

Gość gość
tak, a wymiary idealne i standardy w różnych wyborach piękności itp to sami zazdrośnicy pisali. taka prawda ani kacze nóżki nie są fajne ani szczudła, podobnie ani wklęsła klata ani dojce, ani kości powleczone skórą ani tłuszcz. optimum jest środek jeśli idzie o wymiary

Gość gość
ale to wysokie długonogie smukłe Niewiasty są modelkami, celebrytkami i ogólnie uwielbianymi Niewiastami. te niskoskanalizowane krótkonogie pokurcza to są o******lane za powolność na kasie w biedrze....