Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie jakichś facetów spod znaku WAGI? Jacy oni są?

Polecane posty

Gość gość

Bo poznałam już kolejnego wagę i znowu ma zadatki na babiarza.. Zawsze faceci spod znaku wagi tacy są! Macie jakies doświadczenia z tym znakiem?

Gość gość
ze znakami codziennie na drodze co do ludzi nie chce mi sie wypowiadac

Gość gość
mój jest Waga z 22 10...totalny zimny drań i babiarz niestabilny emocjonalnie.,dusigrosz,kłamca,nerwowy i leniwy aczkolwiek dokładny i dobrze orientuje się w terenie-to chyba jedyne zalety.S

Gość gość
"jestem z nim, bo dobrze orientuje się w terenie" :D :D :D jeszcze coś ktoś o wagach?

Gość gość
S ma coś z głową

Gość gość
mój oddany

Gość gość
Faceta nie znam ale znam babkę wagę, rozkłada nogi przed każdym, ktory zwroci na nia uwagę, pomimo że ma męza. Klamie, oszukuje, mąci wszędzie gdzie tylko się da. Koszmar.

Gość gość
Samiec alfa, nie usiedzi w jednym miejscu - aktywny, wrażliwy na punkcie swojego wyglądu, wrażliwy na punkcie swojej osoby - lubi być na świeczniku, skąpy (ale go z tego wyleczyłam), mściwy, śmiały w załatwianiu wszelkich spraw, duża inicjatywa w planowaniu wyjazdów, wycieczek, ale ciśnienie gdy coś nie idzie po jego myśli, docenia po stracie, gdy sadzi, ze coś ma już na pewno, to żyje i tak po swojemu, bardzo rodzinny.

Gość gość
znam dwóch, jeden to leń i pijak, a drugi nieudacznik ciągle się nad sobą rozczulający, czego to by on nie dokonał, gdyby nie przeszkadzali mu źli ludzie.

l Oczywiście że znam :classic_cool: O wagach, szczególnie panach złego słowa nie można powiedzieć. Wierni nad wyraz, mocno oddani, h-o-j-ni i pełni wdzięcznosci. Do tego pracowici, zaradni i zapobiegliwi. Grzeczni i uczynni. Najczęściej przystojnj i zadbani. Waga to znakomity materiał na partnera i męża. Dziękuję za uwagę i życzę miłego dnia :)

Gość gość
Saam :-p,swieta prawda :-)

Gość gość
Ja bylam z facetem waga mily czuly kochany oddany.Super po prostu. Ale co z tego skoro zdradzal mnie z byla zona ktora przed rozwodem lala go i okradala. To mu nie przeszkadzalo by ladowac po rozwodzie miedzy jej nogami;)

Mówiłem że dobry aż do bólu. Wszystkie chciałby zadowolić ;) l

Gość gość
Ja mam męża wagę. Uczuciowy, rodzina to priorytet, wierny, oddany, pracowity. A wady to: wybuchowy, niekiedy porywczy - typ choleryka.

Gość gość
Moj maz tez spod znaku Wagi ,najlepszy czlowiek na swiecie ,choc malo asertywny .Moj 'przybrany brat ' tez Waga i jest ok.;)

Gość gość
Najwieksza zaleta wyrozniajaca ich sposrod innych znakow to wrażliwosc na piekno. Maja doskonala intyuicje jednak wrodzona empatia najczesciej stawia ich w sytuacjach klopotliwych. Gdy ich rownowaga zostaje zachwiana naturalnie biora caly ciezar sprawy na siebie. Sa skromni, urodziwi zazwyczaj kiedy pan Waga mowi to reszta milczy. Bardzo latwo skupiaja na sobie uwage innych. Szczerzy do bolu poszukuja akceptacji wsrod innych wypierajac sie swych naturalnych sklonnosci do wszelkich dywagacji. Machnal reka zeby skonczyc dyskusje o ile sa pewni ze nic ona nie wniesie. Z wdziecznoscia przyjma trafna krytyke i tego oczekuja od innych. Nie maja sklonnosci do zazdrosci czy zawisci.

Gość gość
Faceci spod wagi dobrze dogadują się z kobietami i lubią ich towarzystwo chyba najbardziej ze wszystkich znaków, zawsze maja dużo "koleżanek". Podobno jest wśród nich najwięcej zdradzaczy i bawidamków..

Gość gość
Te wagi to same przystojniaki

Gość gość
Waga to narcyz i hipokryta. Przynajmniej moj jest taki. Pasujemy do siebie jak garbaty do sciany. Ale z Waga dobrze ma blizniak i wodnik, podobno. To jakby ta sama rasa.