Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK postapic z tym FACETEM ?

Polecane posty

Gość gość

Pare lat temu poznalam faceta ,mieszkam za granica on tez w tym samym miejscu,ja polka on jest muzulmaninem z Maroka i spotykamy sie klocimy ,cisza ,pozniej znow on wydzwania zmusza mnie prawie do spotkania ,wrecz wymusza...spotykamy sie znow sie na mnie denerwuje ,ze nie chce robic jak on chce,bo ja robie to co chce nie sucham sie jego i chodze po klubach czego on niecierpi,pozniej mnie wyzywa,obrazi sie cisza ,nie odzywa sie i pozniej znow wydzwania wysyla smsy zeb sie z nim spotkac,ale ja nie odbiera telefow,nie odpisuje na jego zaczepne prowokujace smsy..,nawet nie zwaza na to ,ze skoro tyle czasu sie nie spotykalismy ,a moze ja mam juz faceta spotykam sie z kims? ...nadal wydzwania chce sie spotykac.. trwa to juz pare lat ..i wkolko to samo.. Lubie go ,ale nie chce z i nim nic wiecej,zadnego zwiazku,a on czesto mi mowi ,ze chce cos wiecej...

Gość gość
d****** brzydzę się takimi jak ty fuuuuj

Gość gość
Chce cie kontrolowac, splaw go

Gość gość
Jak to kontrolowac,przeciez z nim nie jestem i nie che,tylko czasami sex ok ,ale nie wwiecej,wiec nie ma prawa mnie kontrolowac..

Gość gość
Boże z ciapatym...weź kobieto trochę oleju miej, a nie siano :/

Gość gość
to arab,a nie ciapaty-hindus !

Gość gość
Jezu jak to jest? Taka ko//rwa nie chce faceta, żali się na forum jaki on be, ale doopska mu daje. Rozumiecie takie ko/rwy bo ja nie? Choć sama jestem baba... a potem polki mają opinie szmat przez takie wycieruchy jak autorka

Gość gość
muzulmany wpierw dymaja matke, potem sasiada, potem osla a na koncu zone, wiec nie zencie sie z nimi. Polki maja opinje szmat nikt ich nie chce za zony bo sa k*u*r*w*a*m*i one sa tylko dobre do w*y*r*u*c*h*a*n*i*a

Gość gość
nic nie wiecie o zyciu tylko byscie wyzywali krytykowali...

Gość gość
ale wy podli zlosliwi jestescie,jak MA OCHOTE NA SEX on ja pociaga podnieca to dlaczego mialaby z nim sexu nie uprawiac !!!!!!!!!!!!

Gość gość
ochote na sex? z brudasem marchewke niech sobie wsadzi jak jej sie tak bardzo chce

Gość gość
te bru*dasy po to jezdza do europy i niby sie ucza: na zone ich nie stac w ich kraju i sie zmeczyli j*e*b*c KO*ZY,lepiej jechac do europy bo tam sie dziweczyny wsciekaj za czar*na spe*rma I NIE ZARAZAC CHOROBAMI WENERYCZNYMI POLSKICH OBYWATELI I OBYWATELEK