Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podajcie adres biednej rodziny

Polecane posty

Gość gość

Nie koniecznie adres. Może jakiś kontakt. Mam ubrania na 12 -13 latka i chciałbym ich nie wyrzucać, a dać komuś. Wybaczcie, ale nie wierze w Caritasy, szlachetne paczki, bo znam trochę taką pomoc od zaplecza. Chcę osobiście przekazać. Może komuś palił się dom z ubraniami.

Gość gość
palił nie palił jak chcesz oddać to musisz dać namiar na maila a nie żądać tego od kogoś dwa , jak jesteś w stanie sprawdzić ? czy ktoś nie zarobi na tym? teraz są paskudne czasy a ludzie uczą się według tego czasu żyć zatem są ...jeszcze gorsi niestety naljepiej zrobisz gdy wystawisz rzeczy na allegro za darmo + opłata przesyłka kosztuje 20 zł więc jeśli chcesz oddać za darmo ... wysyłkę zapłaci ktoś kto kupi nie ponosisz opłat a jedynie za allegro ..a to są grosze możesz sobie doliczyć z opłaty :)

Gość gość
Nie przesadzajcie. Skoro chcecie oddac ubrania, ktore i tak nie sa nowe i pewnie nie sa to super drogie markowe rzeczy to co was obchodzi kto, albo co zrobi z tymi ciuchami?! A skoro tak sie tym przejmujecie to sprzedajcie te ciuchy, albo nikomu nic nie dajcie. Bo nigdy nie bedziecie mialy pewnosci. Szczegolnie na allegro!

Gość gość
bzdet to co piszesz gościu powyżej bo trafi się gnój co chce zarobić na tym ...i zarobi zatem dałam dobrą radę na allegro oddam za jakąś sumkę plus przesyłka mało kiedy trafiają takie rzeczy do ludzi którzy tego potrzebują trafiają do tych którzy zarabiają na tym a to może szlag człowieka trafić oddaj do zaufanej grupy ludzi albo do szkoły nie ujawniając swoje tożsamości