Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ganusz Jajos

śpita ?

Polecane posty

Gość gość
Najgorszy rodzaj trollingu, graniczący z przemocą psychiczną. Nieraz byłam w sytuacji podbramkowej ,depresja, że chciałam sobie łeb ufajdać, >>>>> trza było !!! bo żadna z ciebie opieka ! ty wredna mendo ! po chhooooj studiujesz skoro i tak jesteś głupia jak but ! sprzątaj ! a i dp tego się pewnie nie nadajesz! przez takie jak ty ! dziewczyna nie żyje !

Gość Jajusz Ganios
Persyfono , czy próbowałaś reanimacji ?, czy od razu dodałaś je jako skwarki do jajecznicy ?

Gość gość
Skąd pewność ze nie żyje? Może sie uspala tylko

Gość gość
dziś Rozumiem, że Ty, gościu wyżej, oprócz wykazania empatii zrobiłeś/aś coś w tej sprawie i czujesz się lepszym/szą od dennej reszty ? >>>>>>>>>>>>>>>>> tak, zrobiłem od początku gdy zapytała o powietrze w strzykawce potem gadka ,ale nie dało rady nic wytłumaczyć zgłosiłem gdzie mogłem,za późno chciała tylko kogoś bliskiego a wy jedynie potraficie drwić szkoda za późno

Gość gość
Proszę mnie tu nie obrażać, bo sobie nie życzę! Skąd wiesz kogo w tej chwili obrażasz? może ja jestem młodą zagubioną dziewczyną, a Ty swoim obraźliwym jazgotem przelałaś moją czarę goryczy ? Co ty mozesz wiedzieć na temat tych którzy sie nie wypowiadali/ olali/strolowali ten temat? Takie jak Ty są do tego pierwsze, zbluzgać człowieka którego nie znają, w sprawie o której nie mają zielonego pojęcia! Zadufane ciele

Gość gość
dziś Rozumiem, że Ty, gościu wyżej, oprócz wykazania empatii zrobiłeś/aś coś w tej sprawie i czujesz się lepszym/szą od dennej reszty ? >>>>>>>>>>>>>>& gt;>> tak, zrobiłem od początku gdy zapytała o powietrze w strzykawce potem gadka ,ale nie dało rady nic wytłumaczyć zgłosiłem gdzie mogłem,za późno chciała tylko kogoś bliskiego a wy jedynie potraficie drwić szkoda za późno "o bosze ! :( tylu ludzi drwi z innych , okropność ! :( dlaczego ???

Gość gość
gość dziś tak, zrobiłem od początku gdy zapytała o powietrze w strzykawce potem gadka ,ale nie dało rady nic wytłumaczyć zgłosiłem gdzie mogłem,za późno chciała tylko kogoś bliskiego a wy jedynie potraficie drwić szkoda za późno X X Zaczynam się zastanawiać czy Ty coś piłeś albo paliłeś? SAM napisałeś (jakby to była rzeczywiście prawda) że (cytuję TWOJE słowa!!!) "ale nie dało rady nic wytłumaczyć" Tak więc...czego ty oczekujesz od nas, tych "dennych"? SAM NIC nie wskórałeś przecież!?

Gość gość
okropność!!! jak tak można ?! gdzie jest ten chłopak? ta dziewczyna ,ludzie nie bądźmy obojętni na takie wolania ! tak nie może być ! wiecie jak cierpią ludzie na co dzień ? nie może być że ktoś prosi o pomoc a większość z was drwi !!! gdzie wyście się wychowali ? kim ,czym są wasi rodzice ? to jest chore i przykre !

Gość gość
Zaczynam się zastanawiać czy Ty coś piłeś albo paliłeś? gość akurat mam zdolności gdzie mogę wyłapać IP i dalej..... nie chce i się w to wchodzić i tłumaczyć nie paliłem ale piłem , 3 drinki i jestem w tym prawdomówny co mi tam , w każdym bądź razie nie chcę się tłumaczyć jedno jest najważniejsze ....nikt jej nie pomógł, tylko każdy wyśmiał a to jest chore i przykre !!!

Gość gość
noooo ? i gdzie jesteście wszyscy tutaj którzy oceniali biedna dziewczyne której juz nie ma dzieki wam.....chamom swiniom i samolubom ....widzicie co zrobiliscie chamany jedne ?!

Gość gość
Gość 5:15....no proszę Cię, nie pisz bzdur o wyłapywaniu IP "i dalej". Orientuję się dość dobrze w tych sprawach i wiem że sam IP nic nie znaczy. Nawet "i dalej" nic nie znaczy. Tłumaczyć się nie musisz, jednak bezmiennie nie potrafisz przyjąć do wiadomości tego, co już napisałam więc się powtórzę cytując TWOJE słowa... ""ale nie dało rady nic wytłumaczyć" Nie wiem czy Ty masz problem z przyswojeniem tego co czytasz czy nie rozumiesz co napisałam? Prościej nie potrafię :-) Acha! Nie wiem kto co wyśmiewał ale jednegojestem na 100% pewna; Nie można komuś pomóc, kto tej pomocy nie chce. Comprende? Rozumiesz? Kapisz? Understand?

Gość gość
Trolnij se w łeb, mendo jedna.

Gość gość
Ona pojawiła się na tym forum dlatego bo tej pomocy chciała, potrzebowała...

Gość gość
Dajcie spokój, karmicie trola

Gość gość
ość 5:15....no proszę Cię, nie pisz bzdur o wyłapywaniu IP "i dalej". Orientuję się dość dobrze w tych sprawach i wiem że sam IP nic nie znaczy. Nawet "i dalej" nic nie znaczy. >>>>>>>> nic ,to nie znaczy twoje gadanie napisz do admina na forum i się więcej nie chwal bo to chore jest

Gość gość
Zaledwie kilka dni temu był temat o chęciach samobójczych i depresji, na koniec autor po wymianie interesujących odniesień okazał sie być trolem,

Gość gość
a ty zwyczajnym demokratycznym debilem :) wszystko gra ! w końcu to norma ....głupota:)

Gość gość
Dlatego wcześniej napisałam ...."Sądząc po wątkach (w 99.9%) tak durnych, skąd wiadomo kto pisze na poważnie?" Poza tym, wątek był napisany w 2006 :-) No dobra, to o czym teraz będziemy "wałkować"? Jakieś pomysły?

Gość gość
Zestresowałeś mnie, ide sie powiesic, jak sie z tym czujesz, wielki obrońco ludzkiej godności ?

Gość gość
jacy z was ludzie ?? brak mi słów ...

Gość gość
skąd wiesz czy mówie na żarty czy poważnie, poznajesz po buźkach :D

Gość gość
gość dziś >>>>>>>> nic ,to nie znaczy twoje gadanie napisz do admina na forum i się więcej nie chwal bo to chore jest X Dlaczego mam napisać do admina na forum? "Admina" ma głęboko w duuupie co tu się pisze (wyjątek stanowią ciekawsze tematy niż duuupa, ciąże i cm penisa). Przecież to TY jesteś aż taki "mundry". Przecież to TY się tak chwalisz że masz dostęp do IP "i więcej", to weź mnie kuźwa namierz? Hm? P.S. Ty kuźwa jesteś analfabeta. "Anal" i "fabeta" żeby pisać taki wyraz jak "admin". Bosze....co za lebioda :-)

Gość gość
ależ dnem jesteś dziecko ucz się aby załapać ..poziom asocjalu

Gość gość
Kto tutaj jeszcze nie śpi?

Gość gość
a jakby to się komuś w waszej rodziny działo ? jacy wy jesteście denni, obrzydliwi ...serio was do ludzi zaliczac nie mozna !

Gość gość
co by się działo w czyjejś rodzinie?