Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakompleksiony mocno

Wasza pierwsza myśl na widok

Polecane posty

takiej pary: ona – 192cm, 67kg, do tego na szpilach, bujna fryzura on – 186cm, 88kg, jeżyk

Gość gość
że niższy? dla mnie nie ma znaczenia ,pomyślałabym że dla miłości szczegóły się nie liczą i nie miałabym w głowie żadnych ocen

Może są to i szczegóły. Mnie to bardzo irytuje, jak zakłada buty na tak wysokim obcasie. Przecież i tak widać, że jest wyższa ode mnie. Po co to jeszcze podkreślać ?

Gość gość
chce czuć się kobieco,po to generalnie baby to zakładają :-) pewnie nie wie że żle się wtedy czujesz ,zresztą możesz być zadowolony bo wyższe zazwyczaj nie chcą niższego czyli masz coś co przebija tę różnicę

Wie o tym, nie raz rozmawialiśmy na ten temat. Uważa, że to moja głupia, niczym nie umotywowana zazdrość. A mnie szlag trafia, jak gdzieś wchodzimy i od razu wszyscy na nią ślepią.

Gość gość
ciesz się zę masz atrakcyjną która dba o siebie,jak podreperujesz poczucie własnej wartości to te szpilki nie będą tak wkurzać ,podświadomie pewnie się boisz że ktoś Ci ją poderwie,zazdrość okazywana w miły sposób sprawia przyjemność ale jak dostaniesz nerwicy i będziesz czepliwy to zaczną się problemy i umniejszych siebie w jej oczach i osiągniesz odwrotny skutek

Gość gość
ide bo ja się jeszcze nie obudziłam ,paa:-)

Jestem pewny jej uczucia tak jak ona mojego. Tylko muszą to być, „dla podkreślenia kobiecości”, szpile, którymi bez problemu przebije klatę Pudzianowskiego ? Myślałem, że miłość zobowiązuje do pewnych kompromisów.

Gość gość
Kobiece 192 cm ? Powinna Cie po nogach calowac, ze ja w ogole chcesz.

Gość gość
Straszna szkapa z tej kobity.

Gość gość
Co to za wieza?chyba bym stanęła na środku ulicy i gapila się. Przepraszam,ale sama mam 158 cm ,pewnie dlatego.

Gość gość
masz 158 jesteś karakanem i dla ciebie konuse kazda jest wieza wiec daruj sobie - ja mam 174 wiec dla mnie jesteś niska a tamta wysoka tak samo jak ja, a ty facet jak widać zes nizszy to w obcasach czy bez zawsze bedzisz i nie wstydz się modelki bo ona ma dystans i podkresla to czego nie da się ukryc

Gość gość
Ty 174 centymetry zjedz snickersa ,bo strasznie gwiazdorzysz :-)

Gość gość
Konusie,karakanie?ty pewnie wielka i tłusta. Nie obrazaj innych.

To fakt. Bawiła się swego czasu w modeling. Nie podobało jej się to ale pewność siebie pozostała. Chyba nawet przerośnięta.

Gość gość
Ja mam marne 1,56 ale nie nie wyśmiewam wysokich. Jeśli ją kochasz, problem nie istnieje.Jeśli ona Ciebie, zrezygnuje czasem ze szpilek dla Twojego komfortu psychicznego.Jeśli jednak najbardziej zależy Wam na lansie i tym co powiedzą inni,to przykre

Gość gość
Dziękuje za "mile"słowa ,ale Lubie być tym konusem,jak mnie "ładnie"nazwalas. Mezczyzni lubią takie kruszyny,a ja Lubie być noszona na rękach.

Gość gość
Ja mam 167 i dla mnie to idealny wzrost dla dziewczyny! I dobrze ze nie jestem wielkim gigantem i krasnalem niskim!

Gość gość
mój uwielbia gdy przewyższam go wzrostem w szpilach :) tylko ja mam krótkie włosy a mój prawie łysawy

Gość dziffka z brooklynu
Wyrwałeś ją w ZOO na wybiegu dla żyraf? :D:D:D

Gość gość
Fakt.Masz 167 i nie jesteś ani jednym, ani drugim. Ale na pierszy rzut oka widać,że pustakiem

Gość gość
A dlaczego pustakiem?;) bo wyrazilam swoje zdanie?! Haha...

Gość gość
Ty zakompleksiony . Ale w łóżku to się chyba wyrównuje , co ?

Gość gość
A co cie obchodza ich sprawy lozkowe?

Dla mnie bez różnicy... Para jak każda inna.... A Wy się głupio sprzeczacie :P ktoś ma 156 cm, ktoś inny 190 cm i co? w związku z tym ktoś jest lepszy albo gorszy? przedszkole normalnie...

To był wybieg ale nie dla żyraf. Tak się złożyo, że pracowaliśmy przez pewien czas, nie tyle razem co obok siebie. To ona wyszła z inicjatywą, u mnie to trochę trwało zanim uwierzyłem, zaufałem. Nie przeszkadza mi jej pewność siebie, postawa roszczeniowa, dla niej wszystkie drzwi muszą być otwarte. Ale jak już pisałem, dla mnie powinna być skłonna do pewnych kompromisów.

Gość gośćk
obawiam się że jak ktoś trochę bawił się w modzie to nie dasz rady wymusić ograniczeń co do tego tematu łachów i butów :-) ,domyślam się że czujesz się wtedy przy niej taki malutki"a chcesz czuć się bardziej męsko ale nie rozumiesz że mając przy boku taką laskę możesz być dumny ,hmm

Można to tak nazwać; „bardziej męski”. Dla mnie są to problemy natury bardziej praktycznej, objąć, zatańczyć, pocałować czy choćby głupie wsiadanie do samochodu. Mało jest takich przystosowanych do ludzi 2 m. A dla mnie to 15 cm różnicy – niemało.

Gość gość
to ja od tych 174 - jak przezywanie poszlo w druga strone to zabolało co? :-) do autora- przecież to ze jest wyższa od Ciebie niczym nie ukryjesz, poa tym Ty także jesteś wysoki więc jak ktoś na Was patrzy to najpierw podziwia Ciebie że nie masz z tym problemu a nie ze wziąłeś co było . Powiedzmy sobie szczerze niskich dziewczyn jest od groma i wybór masz spory. Wiec swoje kompleksy odstaw bo jej towarzystwo to tylko wartość dodana dla Ciebie. Dziewczyna bez kompleksów, przebojowa a ni żadna memeja więc na pierwszy rzut oka jesteście intrygującą parą:-) i weź wrzuc na luz