Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezent dla teścia

Polecane posty

Gość gość

Nie mam pojęcia co mogła bym mu kupić... :( perfumy, portfel odpadają. Bo nie używa takich rzeczy

Gość gość
Myślałam, żeby zrobić mu loda po kolacji wigilijnej przy choince. Ale czy to wypada?

Gość gość
aliexpress polecam ;) Dużo taniej elektroniki, zegarki za grosze, jakieś akcesoria, może coś do domu ;) Ja kupiłam tam prezenty na święta i jestem zadowolona, za taką cenę jest jak najbardziej warto ;)

Gość gość
A dlaczego prezentem dla tescia to ty sie martwisz, a nie twoj maz?

Gość gość
Dobry tekst gościu podszywacz z 8.03 ale żarty żartami ale ja poważnie pytam wiec żartownisią podziękuje ... Ja się martwię bo porostu tak jest w naszym związku że ja się zajmuje tymi sprawami.... hmmm zegarek...nawet całkiem dobry pomysł:) a ma ktoś jeszcze jakiś?

Gość gość
stopery do uszów zeby nie slyszal gledzenia zonki- a twojej tesciowej bo pewnie jest poryta jak wszystkie

Gość gość
mój byłby zadowolony z alkoholu - postać dowolna :/

Gość gość
Gość 13.12 znasz ją??? Heh trafiłeś w sedno bo bardziej irytującego, drącego gębę o byle co babka nie znam... No ale teść jest trochę przy głuchawy wiec sobie radzi bo połowy nie słyszy... To stoper nie są mu potrzebne

Gość gość
Tzn.gość 13.17... Źle spojrzałam

Gość gość
No dla teściowej wiem co kupić - piżamę i świąteczne czekoladki... teściowi wezmę browara świątecznego z baru w którym pracuje ale też coś fajnego do tego muszę wymyślić,,, i chyba poszukam zegarka jak już. Nikt mi nie podpowie czegoś lepszego

Gość gość
Ja pytalam sie tescia jaki prezent chce to mi powiedzial ze mnie jak bedziemy sami, az mnie zamurowalo, ale po chwili mu odpowiedzialam ze ma pewne jak tylko nadarzy sie taka szansa

Gość gość
Ale to chyba żarty były gościu 16.24....

Kup mu jakąś dobrą whisky i coś słodkiego, np. pudełko klasycznych czekoladek z pięciu krajów - Monabana ma coś takiego w sowjej ofercie :)

Gość Kritaska
A pasek? Pasków używa chyba każdy mężczyzna. Wejdź na stronę tego sklepu: http://sklep.orsonero.pl/ Znajdziesz tam wiele skórzanych pasków w świetnych cenach.

Gość gość
Może jakiś zegarek? Wejdź sobie na allinside.pl, bardzo duży wybór tam mają, a ceny są niziutkie.