Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Allegro, poradźcie mi proszę!!

Polecane posty

Gość gość

Kupiłam u laski kosmetyki, 8 dni temu. Zapłaciłam od razu. Laska do tej pory się nie odzywa, paczki też nie dostałam. W "o mnie" ma napisane, że wysyła towar do tygodnia od zakupu - dziś mija 8 dzień i cisza. Napisałam do niej już 3 wiadomości od poniedziałku czy to wysłała, bo to ma być prezent i zależy mi na czasie. CISZA. Widzę po ostatnich logowaniach na allegro, że jest tam kilkanaście razy dziennie. Co mam zrobić? Czy to już pora żeby napisać do Allegro? Pierwszy raz jestem w takiej sytuacji. Laska ma kilkaset komentarzy, w tym ok 30 negatywnych (takie sytuacje jak teraz u mnie), tylko głupia sprawdziłam to już po zakupie :o

Gość gość
niestety nieuczciwi sprzedawcy zdarzają się też wczoraj zamówiłam książkę na olx i zastanawiam się czy ją dostanę

Gość gość
poczekaj jeszcze ze dwa dni, być może to wina poczty nie wiadomo czy wysyłała listem poleconym czy zwykłym po tym czasie zgłoś to Allegro, niech zablokują inne jej ogłoszenia

Gość zakupocholog
często kupuję na allegro,głównie książki,ale jeszcze żaden szwindel mi się nie trafił ze strony sprzedającego,trzeba czytać opinie o sprzedawcy,jak są negatywne,to takiemu kasy się nie wysyła,proste...?