Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dojczland

kto zna niemiecki i pomoże mi napisac pare zdań?

Polecane posty

Gość dojczland

Witajcie, potrzebuje zarezerwowac na kilka dni taki apartament w Niemczech i chce napisac do wlascicieli kilka pytan, ktos pomoze mi to zklecic,bo znam jedynie marne podstawy?

Gość gość
Pisz, bo bede tu jeszcze jakies 20 minut.

Gość dojczland
A wiec: Witam, Chcialam wynajac panstwa apartament dla dwoch osob w terminie od 30.12 do 4.01. Czy jest wtedy wolny? Jaki bylby calkowity koszt wynajmu na tyle dni? Tylko tyle.Jak cos by odpisali.to wtedy bylaby kontynuacja ;)

Gość gość
Hallo Frau x (Herr X), albo: Sehr geehrte Damen und Herren (Sehr geehrte Frau X) albo Gute Tag Herr, Frau X.....

Gość gość
Nie moglam wyslac calosci, bo tresc uznana jako spam. Tutaj dalsza czesc: ich möchte ein Doppelzimmer vom 30.12 bis zum 04.01 buchen. Haben Sie noch ein Zimmer für zwei Personen frei? Ich wäre Ihnen dankbar wenn Sie mir auch Ihre Preise mitteilen könnten.

Hallo, ich moechte ein Apartment seit 30.12 bis 04.01 bei Ihnen buchen. Gibt es freie Plaetze? Was ist Gesamtkost, Gruss xx

Gość gość
Nie chce byc krytyczna, ale tekst 12.07 jest pelen bykow, wiec odradzam.

Gość dojczland
ok dzieki wielkie. Tylko oni maja tam do wynajcia pokoje i takie cale odzielne mieszkanie i mi chodzi o to mieszkanie,a nie o pokoj.Ono na ich stronce sie nazywa Ferienwohnung .Tak zeby wiedzieli ze mi o nie chodzi. To jak mam to napisac?ze chce to mieszkanie dla dwoch osob. Poza tym super.,wielkie dzieki

Gość gość
No to piszesz Ferienwohnung?

Gość gość
bez znaku zapytania haha. Pozdrawiam.

Gość dojczlnad
okej, super,dzieki wielkie:)))))))))))

Gość dojczland
An- und Abreisetage gelten als ein Tag! Preise gelten ab einschließlich mind. 6 Tage Buchung! ( bedzie ciag dalszy) A moze ktos rozumie o co w tym chodzi??? Prosze o pomoc. Wrzucilam to w tlumacza,ale jakies glupoty wychodza.

Gość dojczland
darunter: Wohnungs-Zuschlag bei 1-1 Tage Buchung 29,00 € je Tag Wohnungs-Zuschlag bei 1-2 Tage Buchung 14,50 € je Tag Die Endreinigung ist in den Preisen mitenthalten!