Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Potrzebujęporady

Helikobakter pyroli Pomocy!

Polecane posty

Gość Potrzebujęporady

Ktoś miał? Leczę się już tydzień co 4 dni jestem u jakiegoś lekarza (mój lekarz rodzinny kazał mi się dowiadywać wszystkiego w internecie więc to robię)i wciąż mam dolegliwości bólowe w dole brzucha-jeden lekarz mówi że to może mieć związek z chorobą, drugi że nie i że jestem uczulona na gluten, ale problem w tym że ja wciąż mam stany podgorączkowe rano w nocy w dzień 24h! Dotykam dziś czoła swojego 4,5lat dziecka i gorące, mierzę temp. stan podgorączkowy. Dziecka nie leczę a może powinnam zrobić dziecku testy? Nie wiem już co o tym wszystkim myśleć i co nam jest? Lekarz powiedział że nie muszę badać dziecka bo ono wcale nie musi być chore. Często choruje(infekcje uszu i dróg oddechowych) i nie nadaje się do przedszkola przez to. Czy mając nietolerancję glutenu można mieć stan podgorączkowy po jego spożyciu?

Gość gość
Myślę że nikt tu nie ma kompetencji by cokolwiek stwierdzać, można jedynie napisać co by można sprawdzić. Pewne dziecko w mojej rodzinie też miało podobne jazdy i okazało się że jest astmatykiem. Idź może do jeszcze innego lekarza ale raczej nie pierwszego lepszego żeby porobili więcej badań!

Gość Potrzebujęporady
Ale może ktoś ma jakiś pomysł w jakie badania celować bo uwierzcie mi, czuję się zagubiona. Spróbuję nam ten gluten wykluczyć, bo jak sobie poczytałam jak on na ludzi działa to okazuje się, że, jest, on powodem wszystkich chorób świata. Nasi lekarze nas kierują stale na jakieś badania bo leczymy się i na nfz i prywatnie Ale tych badań jest tyle że gdybyśmy chcieli wszystkie zrobić to trzeba by było tylko się badać i nic więcej a ja jeszcze muszę pracować kiedyś. Może ktoś poleca jakieś testy, czy coś, co pozwala za jednym zamachem poznać ogólny stan zdrowia i tego co z tym zdrowiem nie w porządku jest?