Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćgłupiacalezycie

znowu sie przekonałam żeby nie pomagac

Polecane posty

Gość gośćgłupiacalezycie

dobra posmiejcie sie ze mnie:(schudłam prawie 20 kg,no i wszystkie ciuchy zrobiły sie za duze.No i mysle szkoda żeby sie tak marnowały-te lepsze-3 pary prawie nowych jeansów,kilka bluzeczek,bluzy 2 oryginalne adidasa,sweterki tez 2 dałam takiej kolezance,o której wiem ze jej sie nie przelewa,no i spytałam czy by nie chciała.no i sie ucieszyła,potem pytalam czy fajne,mówi ze super.No i wczoraj do mnie iinna kolezanka podeszła i mowi-''słuchaj xxx ales ty głupia'',okazalo sie ze ta obdarowana kolezanka sie ze mnie smieje do innych,uzyła słów w stylu''ta wiesniara xxx mi dała,mysli ze chodzic w tym bede''.No smutno mi sie zrobilo,ale nie bede mówic ze wiem,ech to juz setny chyba raz jak chciałam byc dobra:(

Gość EmGrey
o kurna , ano są tacy ludzie Ty chcesz dobrze a oni masz... :( a swoją drogą jak udało Ci się tyle schudnąc ? czyzby Chodakowska ? :)

Gość gość
niestety tacy są ludzie jedni są dobrzy a inni są źli, ciesz się że ty jesteś ta lepsza

Gość gośćgłupia cale zycie
nie,troche cwiczyłam,ale glownie to dieta tak jadlam1200-1800 kcal dziennie,czasem nawet troche wiecej ale jak np sie zlamalam to potem ''za kare''jadłam mało, ale trwało to ok roku

Gość gość
ja na twoim miejscu bym jej powiedziala,ze w sumie masz racje ladne jeansy czy bluza adidasa nie sprawi ,ze bedziesz wygladac lepiej z twoja tlusta dupa :d

Gość gość
ludzka natura- człowiek bardziej znienawidzi cię za wyświadczoną przysługę niż za kopa w tyłek. Nie denerwuj sie, podejdź do tego filozoficznie- koleżanka ma ogromne kompleksy, wstydzi się swojej biedy, a do tego jest pewnie niedojrzała, więc musi sobie zrekompensować własne kompleksy obgadując cię i obrażając. Musisz tez wiedzieć, że dla wielu ludzi, taka pomoc to "obelga", zwłaszcza dla takich, którzy maja kompleksy, są źli na to, że nie mogą sobie pozwolić na to by tę pomoc odrzucić i ta agresja przenosi się na darczyńce[na tej zasadzie, na której stresy w pracy rozładowujemy bedąc opryskliwi dla rodziny]. pomyśl ze kolezanka tak naprawde jest zła na swój los, moze to ci poprawi humor.

Gość gość
ja mialem to samo wiele razy jak pomagalem innym. Przestan pomagac i problem z glowy bo to nie ma najmiejszego sensu.

Gość gość
ALE Z CIEBIE WIEŚNIARA! :D

Gość gość
ALE Z CIEBIE WIEŚNIARA! smiech.gif a z ciebie stara qrwa i obciągara :D

Gość gość
Pewnie zazdrosci ci, ze udalo ci sie tyle schudnac, dalas jej te ciuchy z poprzedniej sylwetki wiec przed nia wciaz z 20kg nadbagazu