Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciał urozmaicenia a teraz obrażony......

Polecane posty

Gość gość
czasem kobiety nie maja wyobraźni i nie wiedzą jak można urazić ego faceta szybko. Źle zaczęłaś temat może. Są takie fajne gry erotyczne w seks shopach, stacjonarnych czy internetowych z wibratorem w załączeniu ale dla par różne widziałam np taką http://www.seks-shop.com.pl/prezent_dla_kobiety.php?pro_id=2411. tam sa różne "zabawy" scenariusze opisane itp. rzeczy jakby dostał coś takiego od Ciebie na jakąś tam okazje abo bez okazji to prędzej by się wkręcił i może wtedy przekonał do różnych zabawek ... spróbuj go podejść z mężczyznami zawsze łatwiej załatwić coś sposobem :)

Gość gość
Za szybko autorko, za szybko . Teraz wszystkie chcecie wszystko od razu a tu czasem trzeba pomalutku i sposobem .

Wszystko zależy od osoby , każdy jest inny . U nas to ja zakupiłem pierwszy i drugi wibrator ;) i reakcja była też nie taka jak oczekiwałem, ale z czasem żona się oswoiła z tematem i czasami używamy tego w sypialni.

Gość gość
odpuszcze na jakis czas, temat dla niego widac niewygodny...zatem muszę uzbroic sie w cierpliwość. zgłupiałam dlatego, że namawiał mnie sam i kupił bieliznę - potem ja uzupełniłam sukcesywnie swoją szafe - potem oglądanie filmów - rozmowa o tym że w sumie można spróbowac troche dodac pikanterii u nas w sypialni ( seks analny wydawał mi sie totalną bzdurą zanim nie odkryłam jego zalet ), z drugiej strony to jak mu pomajstrowałam w spodniach podczas oglądania w "przerwie na reklame" to nie narzekał , on równiez lubi czasem poprzeszkadzac mi to ok. A tutaj nagle takiego świętoszka z siebie robi. Powiedziałam mu, że ucinam temat i teraz czekam na jego inwencję twórcza w tym temacie. Może sie ogarnie a jak nie trudno- na siłe nie bede go namawiać - mam zahccianki ale chcę tylko z nim je zrealizować - jeśli jemu przeszkadza doposażenie w szafce sypialnianej nie będę na siłe nic robiła. bardzo wam dziękuje za opinie ;-)

Gość mielozkona
My urozmaiciliśmy sobie życie zabawkami, kupujemy takie w sklepie Dyskrecja. Są bardzo przydatne i bardzo dobrze działają na atmosferę w sypialni, a sklep jest bardzo dyskretny i nikt nie wie co zamawiamy jak przychodzi pocztą.