Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tęsknię a Ty

Polecane posty

Gość gość
Nadal tęsknię

Gość gość
moje spojrzenie ? ono jest takie sexi ,zmieszać sie można :P

Gość gość
a to prawda

Gość gość
to dobrze, bardzo dobrze, cieszę się, bardzo :)

Gość gość
kiedy się zobaczymy?

Gość gość
chyba nie prędko :(

Gość gość
wiesz kiedy, po co więc pytasz?

Gość gość
23 grudnia będę tam gdzie zawsze.:-)

Gość gość
a gdzie jesteś? dlaczego nie możemy się zobaczyć?

Gość gość
pod ta latarnia co zawsze?

Gość gość
możemy ,tylko powiedz kiedy?,chciałam zobaczyć się z Tobą na grabowej..ale Ciebie nie było.

Gość gość
powiedzmy że kojarzę latarnię?a kiedy?

Gość gość
ulepimy dziś baławana

Gość gość
nie ma śniegu

Gość gość
tam nie potrzeba śniegu...wszędzie indziej trzeba,to prawda.

Gość gość
to jak chcesz lepić?

Gość gość
normalnie,na sucho:-)

Gość gość
uciekamy przed soba

Gość gość
Chciałabym, żeby on tęsknił za mną choć tak w połowie, jak ja tęsknię za nim.

Gość gość
to Ty uciekasz nie ja,ja tylko zbyt szybko biegam i czasem coś przeoczę.

Gość gość
ja tez mam takie wrazenie, ze jedno drugiego sie boi i w ten sposob nigdy nic z tego nie wyniknie

Gość gość
Ja się Ciebie nie boję, tylko mnie onieśmielasz.

Gość gość
to trzeba cos na odwage ;) ja tez sie wtydze :(

Gość gość
Ale tylko w stosunku do Ciebie. A Ty czego się wstydzisz.

Gość gość
cioweCo myślicie o kobietach, które nie mają ambicji, są tylko po zawodówce? Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Co myślicie o kobietach, które nie mają ambicji, są tylko po zawodówce? Poprzednie 1 23 Następne gość dziś Zamiast rozwijac sie jako naukowiec, biolog, archeolog, lekarz, prawnik, artystka, architekt, inżynier, poetka ? gość dziś nie mają czasu na rozwój talentów i zainteresowań bo ciężko pracują na życie gość dziś że są idealnymi kandydatkami na żonę dla facetów po zawodówce. kobieta naukowiec z londynu dziś no cóż, ktoś musi myć za nas kible usmiech.gif gość dziś A co ma skończona szkoła do ambicji? Mam koleżankę co skończyła zawodówkę fryzjerską i w wieku 23 lat miała swój pierwszy salon, a teraz ma 32 lata i ma 4 salony i zapewniam cię że na brak kasy nie narzeka. gość dziś wykształcenie o niczym nie świadczy, kobieta po zawodówce może być troskliwą, wrażliwą, naturalnie piękną, pracowitą, uczciwą, w pełni wartościową kobietą... znam takie co nawet studia im nie pomogły zmądrzeć jezyk.gif gość dziś Wiekszosci kobiet po zawodowce sa wredne, puste traktuja porzadnych jak gowno! gość dziś Jako artysta akurat może się rozwijać każdy więc nawet jeśli pójdziesz na studia a po nim zostaniesz pisarką, muzykiem czy malarką zawsze może się znaleźć ktoś kto ma większy talent i więcej serca w to wkłada a od tego nie zależy wykształcenie. Wykształcenie nie jest związane z inteligencją, talentem czy pasją, tego się dostaje tylko dlatego że umiało się ściągnąć na egzaminie lub skopiowało się pracę z internetu i oddało jako swoją. gość dziś Poetą czy artystą w szerokim tego słowa znaczeniu może być każdy, kto ma talent i tą specyficzną "duszę", na studiach tego cię nie nauczą, tam jedynie mogą cię nauczyć techniki (choć i tak wypadałoby mieć swoją własną) i nic poza tym. Realizować się i osiągnąć sukces może każdy, trzeba tylko odnaleźć w sobie pasje, mieć jakiś pomysł i się temu poświęcić. gość dziś Chyba jesteś ułomna umysłowo. Talent artystyczny ma nikły procent ludzi, do zostania lekarzem czy naukowcem też potrzebne są zdolności i to ponadprzeciętne. A ambicja, to zupełnie co innego i można się rozwijać nie będąc geniuszem. Np możesz być sprzątaczką i spędzić tak całe życie albo czuć ciągły pęd do rozwoju i skończyć z firmą sprzątającą, zatrudniać 50 osób i jeszcze mysleć co by tu jeszcze zadziałać. Tak samo będąc "archeologiem" mozesz całe życie przesiedzieć na jakiejś urzędniczej posadzie albo jeździć po świecie i wykładac na uniwersytetach.. gość dziś 13:48 Święte słowa. Sam znam takie przypadki. poetka po zawodówce dziś ktoś tu chyba nie może znieść, że w głębi czuje się gorszy pomimo wysokiego wykształcenia, ambicji i samych superlatyw usmiech.gif gośćula dziś jedną z nielicznych rzeczy które irytuja mnie niemiłosiernie jest stawianie znaku równości pomiędzy intelektem a wykształceniem. gość dziś a mnie miedzy madroscia a intelektem jezyk.gif gość dziś Prawda jest taka, ze 99 procent kobiet po zawodowce to debilki, ich zycie to facet, ślub, bachory, nowy smartfon i plazma na ścianie. Juz widze jak tępa dzida do ukonczeniu ZDZ, fryzjerstwa etc jedzie do Meksyku badac kulture Majów smiech.gif 99 procent fryzjerek to kompletne kretynki, wystarczy obejrzec Ostre Ciecie na ttv, prawie nikt w Polsce nie potrafi wlosow obcinac. Faceci po zawodowce to samo. Debile, fachowcow na lekarstwo gość dziś Są dobre do weekendowego seksu - przynajmniej dla mnieusmiech.gif Wystarczy że podjadę samochodem i postawię browarka;p Tanio i przyjemnie. gość dziś Takie idiotki mają parcie na kasę,są puste i bez wnętrza - no i robią w konia swoich mężów idiotów którzy jak ostatni frajerzy zasówają na nie za granicą a taka i tak se kupi nowy kosmetyk i da tyłka pierwszemu lepszemu idiocie na ulicy. Dla mnie to patologia. Udawanie zgodnego życia - tymczasem każdy tam każdego dyma w ucho. Inne tematy z tej kategorii Czy jesteście zadowoloni ze swoich partnerów/partnerek? mam nieuleczalną wadę wymowy gośćula dziś co do ostrego cięcia ,kuchennych rewolucji , dlaczego ja , szpital itp programów najmuje sie ludzi którzy za kase zrobia z siebie debili ,lub znajduje sie debili z parciem na szkło . Chyba nikt z was nie myśli ze to takie live ?!

Gość gość
nie podejde, jak cie zobacze to zemdleje

Gość gość
Nie bój się mnie

Gość gość
to niezalezne ode mnie

Gość gość
Ja mam ochotę podejść ale zawsze coś mi to uniemożliwi.

Gość gość
ten moment pewnie nie nadejdzie