Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xperiaona

Jak myślicie czy to przez to się odsunął?

Polecane posty

Gość xperiaona

Podoba mi się pewien facet , jest zajęty ja też jestem zajęta. Swojego czasu przychodził z kolegą(też zajętym wszyscy jesteśmy po 30-tce wiec ciężko trafić na kogoś wolnego w tym wieku a znamy się z pracy) i zaczepiał mnie razem z nim. Jego kolega miał wiecej odwagi i cały czas proponował mi jakieś wyjscie, a że ten co mi się podoba bedzie naszym kierowcą. No i doszłam do wniosku, że to bez sensu nie znam ich obu za dobrze i powiedziałam, że źle mnie odebrał (ten jego kolega), ale ten co mi się podoba był przy nim jak to mówiłam, bo jesteśmy zajęci i nic z tego nie będzie. No i teraz on ten który mi się podoba całkowicie się zdystansował do mnie. Czy to przez to, że powiedziałam do jego kolegi, że nic z tego nie będzie z tych naszych wspólnych wypadów, bo jesteśmy zajęci.

Gość xperiaona
nikt nie odpisze :(

Gość gość
tak, mysle ze to przez to powiedzialas ze nie masz ochoty na cos tkaiego

Gość gość
Pracujesz w STS ie?

Gość gość
A może zanim zaczniesz się przymilać do obcego, wypadałoby rozstać się z obecnym... tak dla zwykłej przyzwoitości.

Gość gość
Przyzwoitość.. mało która kobieta wie co to takiego.

Gość xperiaona
gość dziś A dlaczego pytasz gdzie pracuje?

Gość xperiaona
Podnoszę

Gość xperiaona
gość dziś Nie przymilam się to raczej oni się przymilali, a ja ogólnie jestem otwarta do ludzi, a to że ktoś mi się podoba to chyba nie jest jakaś zbrodnia? Tobie nikt nigdy o tak po prostu się nie podobał?

Gość gość
Odkąd mam dziewczynę na poważnie, czyli od ponad 3 lat, jakoś na inne kobiety nawet nie zwracam uwagi, a nawet gdyby jakimś cudem spodobała mi się inna, to pewnie rozstałbym się z obecną dziewczyną, bo skoro podoba mi się inna, to znaczyłoby że moja mi już nie podoba, ale na pewno nie wdawałbym się we flirt, a tym bardziej nie myślałbym o randkowaniu, bo to po prostu nie fair wobec osoby z którą się jest i którą rzekomo się kocha... ale ja jestem widocznie zbyt staroświecki.

Gość xperiaona
No bez przesady rozstałbyś się z kimś, bo ktoś ci się inny podoba z wyglądu. A jak oglądasz film i podoba ci się jakaś aktorka to też byś zerwał ze swoją dziewczyną? Już tak nie wyolbrzymiajmy bo jakby nie patrzeć nie zgodziłam się na tą dziwną propozycję, a koleś mi sie po prostu podoba.

Gość gość
Gdyby mi się jakaś dziewczyna podobała i miałbym ochotę się z nią umówić i po cichu liczyłbym na coś więcej (gdyby tak nie było, to pewnie by mnie w ogóle nie zainteresowała) to tak... rozstał bym się, dwukrotnie tak robiłem w przeszłości i zrobiłbym to po raz kolejny, bo to pierwszy z objawów że coś w związku się wypala skoro podświadomie szukam czegoś nowego, więc szkoda tracić czas i ciągnąć to dalej.

Gość xperiaona
Oj Piotruś Piotruś przecież wiesz o co chodzi nie atakuj. Swoją drogą nie wiedziałam, że bywasz na kafe. :)

Gość gość
Gość 22:46 Popieram

Gość xperiaona
Nigdy nie jest tak że w związku długoletnim jest cały czas super i uważam, że nie warto rozstawać się z kimś tylko dlatego, że ktoś inny nam się spodoba. Ktoś może nam się podobać, ale kochać możemy kogoś innego przecież miłość to nie tylko wygląd zewnętrzny.

Gość gość
Ale podobać się, a mieć ochotę się z tą osobą spotykać, to dwie zupełnie różne sprawy. Ciekawe jak ty byś zareagowała gdyby twój partner umówił się z obcą laską, która go kręci? Raczej nie byłabyś zadowolona z tego faktu :P

Gość xperiaona
Musimy się spotkać i porozmawiać o tym i o paru jeszcze innych rzeczach, więc jak chcesz mnie umoralniać to już osobiście nie przez kafe ok ;) Ale ten internet mały i znajomych można spotkać. Trzymaj się Piotruś dobrej nocy idę spać. Pomyśl nad tym co napisałam. :)

Gość gość
Chyba jednak mnie z kimś pomyliłaś, ale niech będzie i Piotruś, choć nie przepadam za tym imieniem ;)

Gość xperiaona
A tak swoją drogą to ja się nie umówiłam tylko odmówiłam :p

Gość xperiaona
Gość 23:12 to ty pytałeś gdzie pracuję?. Intuicja mi podpowiada, że to ty Piotrek nie bądź taki przyznaj się

Gość gość
Ale o nim myślisz i żalisz się że on zaczął cię ignorować... załapałem, to twój sposób na podniesienie sobie poczucia własnej wartości i atrakcyjności, chęć bycia adorowaną, podziwianą i pożądaną :P

Gość gość
Nie ja nie pytałem gdzie pracujesz, bo ta informacja do niczego nie jest mi potrzebna, nadal mnie z kimś mylisz.

Gość xperiaona
Sama nie wiem dlaczego, może dlatego pytam bo nie lubie gdy ktoś mnie najpierw lubi,żartuje sobie zemną, a potem tak dziwnie się zachowuje. No ale już mniejsza o to widzę, że parę nowych teorii tutaj powstaje. Dobranoc wszystkim. :)

Gość xperiaona
A jakby się okazało, że rzeczywiście pracuje w Sts to co ma do powiedzenia na to osoba, która o to pytała?

Gość xperiaona
Jw.

Gość xperiaona
Gościu jesteś bom ciekawa ?

Gość xperiaona
To do wiem się w końcu co z tym pytaniem o STS po co ono padło czy nie?

Gość xperiaona
Już mi się nie podoba taki kozak przy znajomych, a tak to ciapa. Nuda...