Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co dac na prezent rodzicom?

Polecane posty

Gość gość

Moi rodzice nie robia nikomu, oprocz naszego dziecka, prezentow, bo najzwyczajniej ich na to nie stac. Ja nie chce nic od nich, ale bardzo chcialabym im podarowac jakis drobiazg-cos dla obojga. Rodzice nie sa pomocni w tym wzgledzie, zarzekaja sie ze nic nie chca. Macie jakies pomysly?

Gość gość
Reczniki, posciel, obros, zestaw nozy, cos do domu. Ja w zeszlym.roku kupilam cisnieniomierz

Gość gość
Z takich rzeczy do domu rodzice maja wszystko, w koncu przez 30 lat sie nazbieralo...

Gość Karolcia Poznan
a myslalas nad jakims drobiazgiem? np. kupic rozne herbaty z teekanne -> http://teekanne.pl/herbata-zielona.php , a do tego jakis zestaw czajnika + filizanka? zawsze tez mozesz kupic ramki ze zdjeciami rodzinnymi.

Gość gość
Zdjecia i ramki tez maja, zreszta mieszkaja w kawalerce i nie ma za wiele miejsca na bibeloty. Herbate pija zwykla.

Gość gość
Moi rodzice to trudni zawodnicy, nic z drogich rzeczy nie wchodzi w gre. W zeszlym roku z bratem na spokle kupilismy im telewizor, to potem przez caly rok chcieli nam za to oddawac w formie drobiazgow, jedzenia (a jak pisalam, nie przelewa sie im). Nie chca prezentow, bo nie chca czuc, ze trzeba to oddac w postaci podarku dla mnie. Nie zmienie ich pogladow :(

Gość gość
Moi tesciowie tez sa biedni dlatego nie daje im drogich prezentow zeby nie czuli sie skrepowani. Tesciowi kupilam sweter a tesciowej bluzke taka odswietna. Mam zamiar jeszcze termofor?termofon? Zamowic

Gość gość
1. jakiś likier dla mamy, a dla taty whisky 2. rękawiczki skórzane dla obojga 3. szal/chusta i szalik

Gość gość
Szale, chusty maja, portfele, torebki tez. Ciuchy kupuja sami. Alkoholu nie pija. Ogolnie wszystko maja, dorobili sie przez te wszystkie lata. Nie wiem, moze dam spokoj i uszanuje ich zdanie, ze nic nie chca, ja tam bym ich chciala na sile uszczesliwiac.

Gość gość
Kalendarz z Wizerunkami wnuków, kubek ze zdjęciem wnuków, tacie koszulę, mamie bluzkę?

Gość gość
pewnie mnie obśmiejecie, ale ja rodzicom i tesciom kupie po bombce :) w tym roku urodziłam synka (pierwszy wnuk rodziców, teściowie mają juz wnuczki) i dostaną "od niego" bombkę "kocham babcie/dziadka" albo jak jakąś inną fajną znajde. mała rzecz, niezobowiązująca

Gość gość
Coś w rodzaju Biovitalu?

Gość gość
bilety do kina :)

Gość gość
bombonierkę kosz prezentowy (czekolada/bombonierka, wino, kawa, herbata, sok np. z brzozy, miód)

Gość jawerty
stację pogodową taką na wypasie z ciśnieniem wilgotnością itp.

Gość gość
Kosz prezentowy to super pomysł. Tak jak ktoś pisał czekoladki, winko, kawa.... Albo po jakiejś książce

Gość gość
Nie dawaj w takim razie żadnej materialnej rzeczy. Po co ich stawiać w niezręcznej sytuacji? Po co sprawiać, żeby czuli się nieswojo, zobowiązani? Podaruj im fotoalbum ze zdjęciami rodziny albo coś równie sentymentalnego, choćby ten kosz ze słodyczami/kawą/heratą. Tak jak piszesz: nie uszczęśliwiaj na siłę.

Gość gość
Ja kupuje w tym roku rodzicom i tesciom po ramce cyfrowej bo nie wyrabiam z wywolywaniem fotek wnusia

Gość gość
Zestaw herbaty lisciastej do parzenia plus czajniczek razem 80zl

W zeszłym roku kupiłam rodzicom super zestaw herbat, a w tym roku dostaną m.in coś słodkiego do herbaty :) Chyba kupię jakieś słodkości z Monbany, oni mają super wybór i wszystko jest pięknie zapakowane :)

Gość Jula333
Butelka dobrego wina będzie fajnym pomysłem. Ale zaznaczam że dobrego- nie ma co kupować taniego badziewia bo ani to dobre ani ładne. Najlepiej zasięgnij porady sommeliera, on Ci doradzi co będzie najlepsze na taką okazję i co rodzicom posmakuje. Dziś coraz więcej lokali oferuje tego typu usługi więc powinnaś go łatwo znaleźć :) jeśli jesteś zainteresowana to więcej na ten temat możesz poczytać tutaj - http://www.ambient.com.pl/item/67-na-czym-polega-praca-sommeliera

Gość gość
polecam ramki firmy www.poli-art.eu . super precyzyjne wykonanie! Grawerują ramki lub wykonują na nich piękne drewniane literki z dodatkami 3D.

Gość gość
Weekend nad morzem.