Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba sie zaczne puszczac.

Polecane posty

Gość gość

Bylam cale zycie porzadna i chcialam czekac na odpowiednia osobe lub do slubu. A spotykaly mnie same zranienia. Juz tak zobojetnoalam na wszystko, ze chyba sie zaczne puszczac, moze wtedy sama bede miala choc troche ,,przyjemnosci´ z zycia, w dzisiejszym swiecie nie warto byc porzadna dziewczyna.

Gość gość
*czekac z seksem

Gość gość
zbereznik tak

Gość gość
jest tu jakas dziewczyna ktorej na dobre wyszlo bycie porzadna,?

Gość gość
a ty, dziewczyno, myslisz, że z wstrzemięźliwości seksualnej sa jakieś profity, nagrody albo ordery od prezydenta? Albo wyznajesz takie wartości albo nie i tyle. Ani ci "Bozia" nie wynagrodzi gorliwego ściskania nóg do śmierci, ani nie ukaże za swobodę seksualną. Dorośnij.

Gość gość
puknij sie w leb kretynko, gdzie ja pisalam ze oczekuje nagrody? Chodzi mi tylko o to, ze jak sie jest puszczalska jest latwiej w zyciu, bo przynajmniej mozna troche z niego przyjemnosci czerpac. Jak sie jest porzadnym, czlowiek jest tylko wykorzystywany.

Gość Koraliiik
Mi to wychodzi na korzyść. Może to zabrzmi dziwnie, ale jednak, Mój obecny partner bardzo docenia to, że nie sypiała z byle kim tylko czekałam na dobry moment i odpowiednią osobę. Myślę, że już znalazł się ten odpowiedni jednak teraz czekam na odpowiedni moment. Często rozmawiałam ze swoimi kolegami na ten temat i wyraźnie mówili o tym, że mają większy szacunek do dziewczyn które jednak są porządne, niż do tych, które poszły do łóżka z pierwszym lepszym. Takie 'puszczanie się' może i ma jakieś korzyści, ale wydaje mi się że to chwilowe. Może i żyje w średniowieczu, ale jednak mam jakiś szacunek do siebie i są osoby, które to naprawdę doceniają. Każdy ma swój rozum i Ty zrobisz co zechcesz....