Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

o 20 zaczynam się uczyć i o 22 muszę skończyć

Polecane posty

Ja p*****le, co za dzień, 8 godzin tyrałam w pracowni, jak w pracy tylko, że oczywiście bezpłatnie :O:O zmarnowany czas na jakieś ciulstwo do pracy inżynierskiej której i tak pewnie nie napiszę :D Wróciłam skatowana do mieszkania i jeszcze muszę się uczyć na kolokwium. Pięknie. Wymarzony wieczór. O 22 pieprzę wszystko i idę wziąć gorącą kąpiel. Moje stopy tak śmierdzą po całym dniu, bo przypadkowo założyłam już przechodzone skarpetki :( :(

Gość gość
To pieprz, proszę bardzo.

Gość gość
Myślałaś kiedyś o skoku do studźni bez liny bandźi ?

Gość gość
wy/pie/rd/alaj do ksiazek raz dwa

Gość gość
Zostań bezrobotnym tak jak my, fajnie jest.

Gość gość
a jak się nie nauczysz to co się stanie?

Gość gość
Nikt ci nie każe się uczyć, możesz iść się wykąpać i to olać. Praca za najniższą krajową 1200 z podatkiem nie jest taka zła, podobno. W McDonald zawsze znajdzie się miejsce na zmywaku.

nie zaliczę, pewnie jako jedyna z grupy. Więc aby uniknąć tej nieprzyjemnej kompromitacji wolę jednak się nauczyć. Mam do nauczenia 4 zagadnienia jeszcze. Wychodzi po 30 minut na jedno jeśli chcę się wyrobić w 2 h. Ja j***e, ale perwa czwartkowa.

Gość gość
jeśli cię to pocieszy to mam przez tydzień opanować obliczanie pochodnych jeszcze nic nie umiem, a w weekend się nie poucze bo wyjeżdżam. Wiec cały przyszły tydzień będzie tak wyglądać powrót o 17 do domu i nauka

Dasz rade. Troche wiary w siebie i dokladnie sobie wszystko rozpracuj a potem ladnie sie wszystkiego nauczysz . Ja lubie tworzyc sb schematy a potem dzieki nim jest mi latwiej cos zrobic:) :) Pozdro ;)

Gość gość
To ucz się do 24. Zawsze też możesz się uczyć rano. Od powiedzmy 4,5. Do przeżycia. Zrobisz to raz i z głowy. Nie takie rzeczy się w życiu robiło.

pochodne miałam 3 laata temu i nic nie pamiętam :classic_cool: całek nigdy nie ogarnęłam, ale prześlizgłam się jakoś na 4 rok :classic_cool:

Gość gość
No k****, bo siedzisz tutaj i piszesz durne posty 😠

Gość gość
Studzia wierzę w ciebie powodzenia :*

o k***a dzwonił i powiedział, ze w sobotę przyjedzie po mnie, 500 km przemierzy by sie ze mna zobaczyć ❤️ jestem rozmontowana , nie moge sie skupic juz na nauce :D

Gość gość
i uj***esz

sniło mu się, ze chodzę na randki i go zdradzam. No ja j***e...ja tu tyram od rana do wieczora na uczelni a on ma takie sny :O zeby wiedzial ile razy mi się tak sniło o nim! Ale nigdy mu tego nie mówiłam ;(

Gość gość
łysy dresiarz po zawodówce przyjdzie na batorzenie?? wspaniale k***a :D

Gość gość
Nie przesadzaj, rozumiem Cie, ale nie jesteś jedyna osoba, która tak 'meczy sie'. Wszyscy tak mamy. Ja wstaje o 5, idę do szkoły, 7 godzin nauki, mamy zero luzu, no chyba, że w-f, choć mamy bardzo wymagającego nauczyciela, i odpoczynek od nauki nie oznacza odpoczynku w ogóle, bo chyba wole uczyć sie biologii, rozwiązywać zadania, niż męczyć sie tak okropnie na lekcjach wfu:( są okropne.. Od razu po powrocie siadam do lekcji i kuje, kuje, kuje. O ok. 21 robię sobie 15-miniutowa przerwę ma zjedzenia, telefon, później tylko szybko sie umyć, choć nie zawsze mam czas, przypomnieć i spać, a czasem siedzę do późnego pozna, nie zrażaj nawet zjeść ani nic zrobic:/ W sumie mogłabym dać sobie luz, jak reszta, ale po co? Marnowanie czasu to grzech jak dla mnie:) a imprezy tez mi sie zdarzają, czasem obejrzę telewizje. mam luźniejsze dni, owszem.

Gość gość
przecież to jest k***a mitomanka jakaś wieczorówe z bólem d**y kończy najpewniej:D

Gość Epert
Nie wiem czego się masz uczyć, ale weż sobie gorącą herbate, albo wino i odpal sobie pledu.pl . Wykłady na różne tematy, samo się będzie do głowy wbijać.