Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

Rzeszów i Jarosław

Polecane posty

zbereznik dziś Właśnie sam się wystawiłeś pomarańczowy psychopato. Mun? Już nie muszę uskuteczniać socjotechniki na redakcji. ;) Kiedyś ci wpierdole, nołaljfie. Masz to jak w banku. :)

zniszczylas grzyby? jedyna rzecz ktora powodowala ze mialem jeszcze do cb jakikolwiek szacunek?

nie ty doprowadzilas mnie to furii, wpadlem w szal. tak chcialem ci to dac bo wiem jak lubisz ville valo :(

Gość gość
Czemu ty to robisz zbereźnikowi? On Cię kocha... Zrozum to

Gość gość
Zbereźnik nadal kocha him.

chętnie bym z nim porozmawiała i nadal utrzymywała kontakty gdyby nie ta akcja z leną to było okropne jak mój facet z innego komputera zakłada tematy "co to za k***a HIM" podając się za byłą i jeszcze jakieś oskarżenia że pisałam coś nt jego innej byłej z tą fikcyjną leną_dla mnie to było za dużo_cios poniżej pasa bo ja takich rzeczy nigdy nie robię! obrazując mój mąż po rozstaniu pisał do każdego mojego potencjalnego kochanka którym mógł być każdy nawet sprzedawca w sklepie pisał żeby mnie nie poznawał itp ja nigdy tego nie robiłam nigdy nie kontaktowałam się z jego "koleżankami" ja mu życzę szczęścia tak samo jak zbereźnikowi ...