Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

Rzeszów i Jarosław

Polecane posty

gowno wiesz o tym jak mnie wychowali. poza tym nie patrzylam na d**e tylko na twoja twarz i w twoje oczy. dobra nara, musze sie po malu zbierac...

to po co wgl piszesz w moich tematach a potem masz pretensję że ja ci żyć nie daje jednak wychodzi na to że to ty nie dajesz żyć mnie... dwa mies po rozstaniu a ty ciągle mnie krytykujesz... odejdź w końcu zważywszy na to że mi odejść jest trudniej (z kafe)

sama sie wsadzilas ze swoimi zalami jak siedzialem sobie na kafe, a zyc mi nie dajesz bo mnie obgadujesz za plecami po chamsku.

co ty p********z mun? siedzialem sobie od 17 dzisiaj bo robote mam. sama weszla ze swoimi zalami. ja jak widze ze ona pisze i chce wejsc to w ogole nie siadam

his infernal majesty dziś to ja zadzwonię do Ciebie, też trzymam twój numer:classic_cool: Musimy jeszcze raz porozmawiać, ostatnim razem słuchałem Ciebie i twoich słodkich bluzgów:classic_cool: edit: mail owszem, też czasami :)

ty to specjalnie robisz, zebym to widzial, bo wiesz ze muna nienawidze. ja jak rozmawiam z laskami z kafe to nie wie nikt, ty musisz mi pokazac....

tylko o czym ja będę rozmawiała z tak nieziemsko inteligentnym facetem? Fakt troche starym ale trzymającym fason :P weź mi jeszcze motm zdradź (jak nie chcesz tu to na @) w jakim mies.się urodziłeś?

moja wina że ty się zmieniłeś na gorszego i przelałam swoją miłość na niego bo mi cholernie przypomina tego lepszego zbereźnika!? Przemuś kochanie nie czytaj tego :P a jak już przeczytałeś to mi wybacz.