Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie upominki pod choinkę

Polecane posty

Gość gość

Znacie może jakiś fajny sklep internetowy z upominkami? Albo może pomysł macie co kupić, bo nie mam pojęcia a święta tuż tuż . U nas w rodzinie jest taki zwyczaj że większe czytaj droższe kupujemy dzieciom natomiast sobie tzn.dorosłym drobiazgi za parę groszy , tak ustalilismy i trzymamy się od lat. I tu problem bo dzieci wszystkie już obkupiłam ale dorosłym nie mam pojęcia co kupić :-( i tak mój brat z żoną, to ma być dla nich wspólny prezent do ok 30zł, wiem mało ale tak ustaliliśmy , moi dziadkowie też prezent wspólny do ok 30zł no i teście też wspólny i też do 30zł. To ma być jakiś fajny drobiazg i tyle, czekam na wasze pomysły :-)

Gość gość jjnb
Powiem Ci co u mnie znalazło sie wsrod drobnych prezentów : komplet wysokich szklanek i łyżeczek do kawy, książka, zestaw kosmetyków do każdej rzeczy jest cos słodkiego najcześciej ptasie mleczko, prezenty są zgodne z tym co kto lubi i czego potrzebuje :D

Gość gość
Dziękuję za podpowiedz, może ktoś jeszcze?

Gość gość
nikt więcej?

Gość gość
widzę że na kafeterii na normalne tematy nikt nie odpowiada.... gdybym założyła temat typu :"mąż mnie zdradza" to by zleciała się cała kafeteria , no ale cóż. Gościu pierwszy dziękuję za odpowiedz

Gość gość
Może jakas dobra herbata na wagę "świat herbat" plus czekolada czy ładna filiżanka / kubek

Gość gość
o herbata :) super,dzięki

Gość gość
ooo też fajne :)

Gość gość
no, herbaty i kawy też są bardzo fajne (np.miętowa). Wiem, że oklepane, ale ja kupuję jakieś bardzo ładne i zabawne skarpetki. Rękawiczki jakieś, świece pachnące, bilety do kina, szampan na sylwestra, akcesoria do kąpieli, kwiatki w doniczkach, olejki do masażu,

Gość maria098
Mogę polecić sklep z kosmetykami. http://www.moncredo.pl/ naprawdę szeroki wybór markowych kosmetyków, choć nie ukrywam, że niektóre ceny szokują moją studencką kieszeń. :)

Gość gość
Polecam aliexpress24, kupiłam tam prezenty dla całej rodziny. Zegarek dla ojca, biżuterię dla mamy ubranie dla partnera. Polecam, doszła do mnie przesyłka i uważam że to był strzał w 10.

Gość gość
Ja poszłam w prezenty drobne ale "praktyczne" w tym roku i tak bratu kupiłam samochodowy jonizator powietrza , babci poduszkę gryczaną, mamie opaski przeciwbólowe na kolana z gorczycą , tacie skarpetki zdrowotne takie bezuciskowe (antygrzybiczne i antyzapachowe) - wszystko w jednym sklepie http://www.medycynanaturalna.pl i zapłaciłam niecałe 150zł (sobie jeszcze kupiłam mydło lecznicze)