Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w czym spia wasze niemowlaki

Polecane posty

Gość gość

Moj 10miesieczny synek spi w samych bodziaku i cienkich dresowych spodniach ale on nie da sie przykryc. Jak go przykryje nawec cieniutkim kocykiem to sie wierci i placze, za to odkryty ladnie spi. Ja spie w samej koszulce i bieliznie i czasem nawet pod koldra jest mi chlodno ale jestem zmarzluchem. Moj maz spi w samych majtkach i przykrywa sie tylko nad ranem. Jak myslicie czy moj syn nie marznie? Moze powinnam go grubiej ubierac?

Gość gość
W samym.pajacu, jakmi jakos zimno to daje body bez rękawa pod spod. Przykrywam kocykiem ale i tak rozkopana leży. Chyba zacznę skarpety zakładać bo ma zimne pyty :D a ma 9 mcy

Gość gość
Mój ma tak samo. Nawet jak przykrywam, to sie wykopuje. Taki typ.

Gość gość
Moja ma 9 miesięcy i śpi w body z krótkim rękawkiem i na to pajacyk..nigdy się nie odkopuje w trakcie snu.. ale tak to już jest jedne dzieci lubią być przykryte i mieć ciepełko, a inne nie..jak i dorośli

Gość gość
Bodziak plus spodenki albo pajac a od niedawna spiworek bo sie rozkopywal i marzna

Gość gość
pajac najlepiej taki grubszy bo mamy chłodno w sypialni, mała się strasznie rozkopuje i chyba woli spać bez nakrycia, ale ją przykrywam :)

Gość gość
dzieci mają zupełnie inne poczucie temperatury, ważne jest żeby ich nie przegrzewać, mój syn (2 lata) latem w okresie najgorszych upałów, spał w samej pieluszce, bez przykrycia (przesypiał calutką noc bez piśnięcia), a teraz zimą śpi w samym bodziaku na długi rękaw i jest przykryty lekką cienką kołdrą. Dodam, że synek ma AZS i najlepiej śpi bez kołdry, bez skarpetek, bez spodenek. Kiedy są noce bardzo mroźne, wtedy wkładam cienki bawełniany pajacyk

Gość gość
latem body z kr rękawem lub rampers inne pory roku body z kr rękawem lub bez a na to cienki pajacyk. Śpi ładnie pod kołdrą.

Gość gość
moj synek ma 10 mcy i spi w pizamie z dlugim rekawem. Ja i maz nago. W mieszkaniu 18-19st w nocy.

Gość gość
córka 10 m-cy, body plus półśpiochy bawełniane, śpi pod kołdrą a i tak ma zimne rączki, ostatnio nawet kark miała zimny, więc chyba będę musiała w coś cieplejszego ją ubrać, dodam że nie jest jakoś zimno w sypialni, ok 20 st

Gość gość
Moj spal w pajacyku i tak do dzis, poza tym wczesniej zima przykrywalam go grubszym kocykiem, a dzis ma 18m i spi pod koldra. Czasem sie w nocy odkopie to go przykrywam jak sie przebudze (mam lekki sen). Czasami jak nie mam juz pajacow to zakladam mu body na dlugi, spodnie od pizamki i skarpetki.

Gość jawerty
w pajacyku i śpi pod kołdrą

Gość gość
pajacyk i spiworek - worek

Gość gość
Moj spal bodziaku krotki rekaw/bez rekawkow i na to pizamka lub pajac. I tak spi do dzisiaj. Ale sie odkopuje. Jak sie obudze to przykryje,czasami sam sie przebudzi bo zmarznie i marudzi to tez go okrywam a czasami spi odkryty cala noc bo akurat jest cieplej i nie zmarznie. Zmarzlaki jeztey wszyscy,jak sa mrozy to potrafilam ubierac go e dwa dlugie rekawy bo dopiero wtedy bylo my cieplo.