Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy znajdę sama pokój w krakowie jako studentka bo chlopak nie chce ze mna miesz

Polecane posty

Gość gość

kać. Nie znam tam nikogo, nie mam znajomych w tym mieście. Idę tam na studia i zastanawiam się czy znajdę tam pokój sama z jakimiś obcymi ludźmi??

Gość gość
Myślałam ze zamieszkam z chłopakiem i jego znajomymi ale on powiedział ze woli akademik.

Gość gość
dodam jeszcze ze akademika nie dostane, juz się w tej sprawie orientowałam.

Gość gość
ale gdzie ty widzisz problem??? bo nie kumam tematu. Wynajmujesz normalnie pokój, a w mieszkaniu są też inni lokatorzy.

Gość gość
Też bym wolał akademik pełen świeżych laseczek do posunięcia niż mieszkanie z taką nudziarą i wieśniarą.

Gość gość
Pytam czy znajde tak pokój bez problemu??

Gość gość
Oczywiście, że nie znajdziesz, każdy wie, że chłopak do wynajęcia (mieszkania) jest standardowym wyposażeniem studentki.

Gość gość
No nigdy nie wynajmowałam pokoju wiec dlatego pytam czy jest duzo takich ofert i łatwo cos znalezc :)? O to mi chodzi heh

Gość gość
autorko, przepraszam, ale głupia jesteś. Tutaj ludzie kpią z ciebie ( ja ich popieram, a ty tego nie łapiesz) A DLACZEGO MIAŁABYŚ NIE WYNAJĄĆ POKOJU?? bo co?? to myślisz, że jak tysiące studentów w Polsce wynajmuje pokoje?? że każdy niby ma ze sobą chłopaka/dziewczynę, bo inaczej nikt im pokoju nie wynajmie?? ty naprawdę na studia idziesz?? bo twój poziom wskazuje gimnazjum, a nie poziom studiów ...

Gość gość
Chłopak nie chce z tobą mieszkać? Ma jakaś na boku.