Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Świąteczne promocje

Polecane posty

Gość gość

Widzieliście ile świątecznych rzeczy jest w biedronce? Bombki , poisencje , Łańcuchy i niektóre już sa poprzeceniane. Ja dziś kupiłam lampki po 2 zł.

Gość gość
Ja wolę kupić tradycyjną Gwiazdę Betlejemską na targu , w większości te rośliny w sklepach są pielęgnowane nie tak jak trzeba.

Gość gość
Na promocje w biedronce mnie nie stać! Ostatnio byla promocja na cukierki michalki po 20,00zl/kg a w kauflandzie w normalnej cenie 15zl. Promocje w biedronce wychodzą mi bokiem

Ja potwierdzam , w tym tygodniu mają bardzo ładne gwiazdy betlejemskie. Ozdoby świąteczne już niestety przebrane. A i piekne kalendarze .

Tak, są też dziś kupiłam piosencje tylko ja w jakimś innym sklepie. biedronka nie zawsze jest najtańsza. Jednak poisencje warto kupić nawet gdy jest o 2 zł droższa. Jak wiecie jak ją pielęgnować wcale nie będzie stać tylko tydzień.

Gość gość
Myślę że jest to tak wdzięczna roślina że nie warto na niej oszczędzać. Mimo pozorów i powszechnego przekonania że jest to roślina tylko sezonowa , istnieją porady jak ją pielęgnować aby przetrwała cały rok. http://www.gwiazda-betlejemska.info/ możecie same sprawdzić .

Gość Agata9999
Sprawdziłam , zobaczymy czy porady są skuteczne. Właśnie dziś kupiłam sobie gwiazdę betlejemską - zobaczymy :)

Gość gość
Orientujecie się może czy w zwykłych marketach dostanę miniaturki gwiazd betlejemskich czy tylko zwykłe , duże?

Gość postekos

Proszę tutaj - virtualo.pl/zaczytana-gwiazdka/ Mają do 50 proc. taniej, więc może warto?

Ebooki są prezentami na czasie, powinny się sprawdzić - jeśli ktoś czyta.

Generalnie takie prezenty uważam za zdecydowanie trafione. A czy wam takie będą odpowiadać?

To już inna kwestia, przecież każdy może mieć zupełnie inny gust, prawda?