Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PROSZE doradzcie co robic,jak mam z nim postapic ???????

Polecane posty

Gość gość

Poznalam pewego chlopaka a pewnym portalu ,ja pisala mu ze szukam przyjazni,pisalisy na skype ,az w konnccu spotkalismy sie gdy bylam w jego miejscowowsc ,jestem tam raz na miesiac ....Spotkalismy sie a on od razu na pierwsze spotkaie przyiosl mi prezent: skarpetki cieple zel pod pryszic czekoladki w koszyczku ... Chodzilisy troche po miescie ,az w koncu tez mu cos kupilam .... tez jako maly prezencik. Jest to czlowiek schorowany ,prawdopodobie ma bielactwo ,jeda czesc twarzy jest jakby przebarwioa,rzesy brwi na jednej czesc twarzy biale,nie mam z ty problemu ,bo jest mily chlopcem ,lube go naprawde przemily jest,ale szkoda mi go ,widze jak ludze na niego patrza przygladaja mu sie,musi go to pewnie bolec :( Jak wrocilam do domu ,az sie poplakalam ,myslac ze taki dobry czlowiek tak bardzo pragnacy przyjazni jest odpychany ,opowiadal ,ze nie raz spotkal sie z kimms raz i na tym sie konczylo,kobiety nie chcialy z nim wiecej kotaktu.. Po tym jak sie spotkalismy nadal piszmy troche na skype ,pytal o moj nnr telefou oczywiscie podalalam i wyslya mi smsy,ale boje sie ze bedzie chcial cos wiecej... a nnie chce go zranic ,jak postapic w tej sytuacji prosze doradzcie ?

Gość gość
ile macie lat?

Gość gość
On 30 i ja 30 Nie chce go odrzucic jak inni,chce przyjzni ,ale nie chce nic wiecej niz przyjazn...

Gość Urszak
Powiedz mu to. Szczerze. Dzisiaj łatwiej jest znaleźć kogos do seksu, niż prawdziwego przyjaciela.