Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magdalena10

Pokochać wysoką! :(

Polecane posty

Czy bylibyście w stanie być z kobietą mającą aż uwaga uwaga... 172cm wzrostu? Czy uważacie mnie za żyrafę? :( : ( :(

Gość gość
Provo, albo brak mózgu.

Na wszystkich forach czytam tylko "Małe jest piękne" "Wysokie sa do wieszania firan" to mnie to dołuje i mam przez to komleksy ....

Gość gość
boze drogi, jestes tragiczna :D ja mam 180cm wzrostui sie juz dawno z tym pogodzilam

szczerze mówiąc jak czytam moje pytania to się zastanawiam czy jestem normalna. Ale te kompleksy są silniejsze ode mnie... szukam pocieszenia..

Gość prawictwo pospolite 125
myślisz , że mógłbym pokochać dziewczynę tylko za to , że ma 172 cm wzrostu albo 162 cm ? Jesteś niepoważna

Gość gość
tu go nie znajdziesz, jesteś głupia i tyle. Sama mam 177 i dziekuję ze karłem się nie urodziłam. Nigdy wzrost nie był problemem jesli chodzi o związki. Widocznie u Ciebie nie o wzrost chodzi...

Dziewczyny ja mam prawie 16 lat... nie miałam chłopaka bo jestem młoda... :) Szczerze mówiąc chyba pójdę do psychologa bo ten kompleks przeradza się już w obsesje :(

Gość gość
Jesteś dziwadłem, nie z powodu wzrostu, ale podejscia do swojego zupełnie normalnego wzrostu. Cóż, tak to bywa- znałam dziewczynę, która leczyła sie psychiatrycznie z powodu bycia zbyt ładną- była z tego powodu nieszczęśliwa, uważala że nikt nie traktuje jej przez to powaznie i ludzie widzą tylko opakowanie. Niestety, jestem całkowicie niezdolna do empatii wobec takich osób, drazni mnie to, irytuje, czuje po prostu niechęć i pogarde dla osób, które stwarzaja sobie sztuczne problemy z niczego. Mam ochotę "sprzedać " takiej pannicy kopa w zad, a nie słowa pociechy:D

Gość sheiru
wiem co czujesz sama mam 173 i ogólnie chłopaki zawsze byli albo niżsi albo lekko wyżsi, teraz mam 19 lat i jestem zadowolona, wyglądam jak kobieta a nie jak karzeł lub żyrafa, bo sorry, ale 173-175 to nie jest wysoka dziewczyna, to jest dziewczyna normalnego wzrostu ! a faceci boja się takich dziewczyn bo mają je za samodzielne, a taka piczką małą to oni zawładną. Co więcej chłopców wysokich jest teraz mało i wytykają wzrost przez swój kompleks. Tez nie wiem czemu faceci wolą niższe bo ogólnie spotykam się z tym zjawiskiem, beda potem miec karłowate, ale ich sprawa:) 172 to wzrost idealny dla dziewczyny !

Gość ivvanow
Zawsze zastanawiałem się skąd biorą się u ludzi takie problemy... Wprost ciężko uwierzyć w to co czytam. Powiedz, kto cię wpędza w takie idiotyczne kompleksy. Jakiś zakompleksiony kurd**el ci coś kiedyś powiedział? A może sama się w nie wpędzasz? Przecież masz wspaniały wzrost dziewczyno! Powinnaś być z tego dumna, a nie narzekać, ani za dużo, ani za mało - po prostu rewelacja. Dziwne pytanie... Czy mógłbym być z kobietą mającą 172 cm? Myślę, że każdy by mógł. Ja akurat jestem dwadzieścia pięć cm wyższy od ciebie. Nie wzrost jest najważniejszy tylko szereg zupełnie innych cech... ale wzrostowo to mój ideał można powiedzieć.

Gość gość
A ja mam 165 cm czy mnie ktos pokocha :( Tez sie czuje za wysoka

Gość gość
ja mogę;)

A ja Cię rozumiem.Mam też 172cm a kompleksy z tego powodu przeszły mi dopiero na studiach.W podstawówce i ogólniaku zawsze się garbiłam,jak stałam z rówieśnikami (bo chłopcy też byli w większości niżsi ode mnie). Nie martw się,nie tylko Ci to przejdzie,ale będziesz się cieszyć tak jak ja ze swojego wzrostu :-)

Gość gość
Sheiru, ty jestes karlem intelektualnym! Magdalena, wzrost nie ma znaczenia. Osobowosc jest wazna. Jesli sama siebie pokochasz, to inni Ciebie pokochaja i nie ma znaczenia czy masz 150 czy 180cm wzrostu. Kiedys bedziesz sie smiala z tych kompleksow. Pozdrawiam.

Gość gość
Dziękuję nawet za krytykę. Mam nadzieję ,że kiedyś te kompleksy miną ...

Gość gość
miną po pierwszym seksie

Gość gość
moja niunia ma 182cm i jakos mi to nie przeszkadza, wręcz przeciwnie ;)

Gość gość
Ładnie Was rodzice wychowali, że wyzywacie innych przez coś na co nie mają wpływu. Żyrafa? Karzeł? Na niepełnosprawnych pewnie wołacie kulas, bo nie wpisują się w Wasze standardy społeczne...

Gość gość
Ty sie uważasz za wysoką? Haha :D proszę nie rozśmieszaj mnie. 172 cm to normalny wzrost. Myślę, że masz coś z głową. To tak jakby dziewczyna ważąca 90 kg przy wzroście 170 uważała się za chudzielca.

Gość gość
dziś a ty ile masz wzrostu?

Gość gość
Jesteśmy równi, po 182cm ;D

Gość gość
Super :) Ale szczerze wam powiem ,że jeszcze boję się ,że mnie wyciągnie w górę, że podrosnę. Co prawda skok wzrostowy juz mialam wiec nie powinnam juz rosnąć, no ale kto wie... jestem przerażona :(

Gość Szambera
Zazdroszcze wzrostu :) Ale głupiutka jesteś... don't worry be happy!