Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość J75

Zdradziłem żonę. Jestem dupkiem!

Polecane posty

Gość J75

Jakiś czas temu zauroczyła mnie koleżanka. Było to na tyle silne, że przespałem się z nią parę razy. Laska była bardzo chętna i namolna. Spotykalismy się z dwa miesiące. Z zoną mieliśmy wtedy zły czas. Kryzys. Byłem idiotą, zamiast walczyc o nasze małżeństwo, poleciałem na łatwą, bezproblemowa znajomość. Powiedziałem o zdradzie żonie. Bardzo cierpi. Zrobiłbym wszystko, żeby została ze mną. Kocham ją. Ona waha się. Boje się, że jeśli zostanie, to ze względu na dzieci. Wiem, że nigdy w zyciu jej już nie zdradzę. To był pierwszy i ostatni raz. Zniszczylem swoje zycie i jej. Zrobię wszystko, żeby mi wierzyła. Jestem skończonym dupkiem. Co zrobić, żeby ze mną została? Jak udowodnić jej, że to był największy błąd mojego życia?

Gość gość
Poradnia małżeńska. Ja jestem na miejscu twojej żony. Nigdy nie zapomniałam i nie wybaczyłam mojemu partnerowi.

Gość gość
no własnie zdradzisz, bo jak ktoś raz to zrobi, to zrobi to ponownie. Choćby za kilka lat, ale zrobi.

Gość gość
Trzeba być idiota zeby się przyznać i ten ciężar zrzucać na kogoś, Trzeba było siedzieć cicho, A tak małżeństwo ci się może sypnac.

Gość J75
Nie chciałem jej mówić. Laska, z którą ją zdradzałem, szantażowała mnie - jeśli się z nią nie będę spotykał to powie mojej zonie. Nie chciałem się z nią spotykać. Wiedziałem, że jeśli żona ma się dowiedzieć, to lepiej, żeby ode mnie. Bez tego, pewnie dalej jak tchórz siedziałbym cicho. Naprawdę, kocham ją nad zycie. Zaproponowałem jej wspólną terapię u psychologa. Nie chce iśc. Ludzie, zanim zdradzicie partnera, pomyślcie 5 razy.

Gość gość
módl się, żeby się nie okazało, że kochanka jest w ciąży

Gość gość
Jestes dupkiem to fakt. Co masz teraz zrobic? Nie wiem. Ja sobie tak kiedyś myslalam co by było gdyby... I doszłam do wniosku ze walczylabym o to małżeństwo jesli wyskok byłby jednorazowy. Dłuższego romansu bym nie wybaczyła.

Gość J75
Wiem, że żona mnie kocha, ale mowi, że nie wi, czy udźwignie to wszystko. Nieprawdą jest, ze jak zdradzisz raz, zdradzisz kolejny. Cała ta sytuacja jest straszna dla niej, ale i dla mnie. Psychicznie jestem zajechany. W d***e mam takie atrakcje.

Gość gość
2 m-ce to chyba dłuższy romans

Gość J75
To ogólnie trwało 2 miesiące. Spokałem się z nią 6 - 7 razy. Sex - 4 razy. Byłem głupkiem. Moja zona, jest ładniejsza, fajniejsza, bardziej mnie kręci. O co chodzi? Sam sobie nie potrafie tego wytłumaczyć.

Gość gość
Terapia potrzebna jest tobie a nie jej i najlepiej u psychiatry.Po jakiego diabła powiedziałeś żonie skoro kochasz,zrujnowałeś jej spokój,poczucie bezpieczeństwa,żeby sobie ulżyć zrzuciłeś ciężar na nią.Tak jesteś tchórzem ale nie dlatego że byś milczał ale dlatego że przestraszyłeś się tej swojej kochanicy.Skok w bok czy mały romans każdemu może się zdarzyć ,życie zaskakuje najbardziej nas samych ale trzeba umieć sobie z tym radzić!

Gość gość
Zdradziłem????? Chyba zdradzalem glupi k*****e skoro przespales się z tamtą szmata kilka razy.kocham męża nad życie, ale zdrady nigdy bym nie wybaczyla. Spal się w piekle frajerze! !!!!

Gość gość
Kolejne prowo o zdradzie. Ostatnio powstają tu takie tematy jeden za drugim. Ten sam styl pisania, ktos sie nieźle nudzi.

Gość gość
Jesteś chojem! !! Mam nadzieję że do na ci nie wybaczy. Wyrzuty sumienia powinny cie zezrec! !!

Gość gość
e tam , prowokacja ktorą pisze jakas baba

Gość J75
Wiem, ze jestem frajerem. Zrozumiem, jak odejdzie. Ale i tak będę o nią walczył. Nie nudze się. To mój pierwszy watek. nie mam się przed kim wygadać. Wiem, ze na forum sa kobiety, które może pomoga mi wymyśleć coś, żeby żona dała mi chociaż cień szansy.

Gość gość
Akurat, licz na pomoc kobiet dupku. ....trzymam kciuki za twoją żonę żeby już nigdy ci nie uwierzyla:@

Gość gość
trzeba było myśleć wcześniej zanim cztery razy ptaka pchałeś tam gdzie chciałeś

Gość gość
już kiedyś widziałam tutaj identyczną historie;>

Gość gość
nie wiem po co przyznajecie się do zdrady szczególnie jak są dzieci, stało się siedzieć cicho kochasz żonę nadal to bądź jak dla żony jak najlepszy przebadaj się na syfa i siedz cicho. Teraz jedyne wyjście z sytuacji to pozwól się żone z kimś umówić parę razy i dać jej wolną rękę na seks... tak powinno być dla wyrównania strat...

Gość gość
bez psychiatry - pozwól żonie się z kimś umówić i dać jej wolną rękę emocjonalnie i seksualnie na parę tygodni/miesięcy, straty wyrównane wracacie do siebie (albo nie) ona robi sobie przerwę na przemyślenie i zobaczyć czy ułoży mogłaby polubić pokochać kogoś innego, jak wracacie do siebie to nie masz do niej pretensji to było wszystko przez ciebie...

Gość J75
Zrobię i znise wszystko, żeby tylko ona była szczęsliwa.

Gość gość
To zrób kupkę i znieś jajko Prowo słabe 2/10

Gość gość
Zdradzający mają niską samoocenę. Chcą ją podnieść mając wiele partnerek i chwaląc się tym jacy to oni maczo. :)

Gość gość
To jest prowo zdradzonej żony