Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety z wózkami z dziećmi chamują ruch w supermaketach

Polecane posty

Gość gość

co sądzicie o zakazie wózków z dziećmi w supermarketach/sklepach?

Gość gość
buahahahahahaahahah

Gość gość
To prawda, po jaką cholere te baby w ogóle ciągną te małe dzieciaczki na wielogodzinne zakupy ? a szlag mnie trafia jak siedzi taka jedna pół dnia w galerii z maluchem Rodzinne rozrywki to się teraz ograniczają do łażenia po sklepach i wlepianiu gał w witryny

Gość gość
ty wszedzie-laza jak swiete krowy. lezie ci taka maciora z wozem popycha przepraszam nie powie, lezie z tym wozem i musli ze cudu dokonalaa i ze wszystko jej wolno bo ona z wozkiem i z dzieckiem krowa jedna rozplodowa

Gość gość
jest to upierdliwe czasami - ale bez przesady babka z bobo też musi robić zakupy - wieczorami praktycznie ich już nie ma więc polecam ten czas na uzupełnienie zapasów. Bardziej mnie wpienia wywalanie cyca publicznie niż wózek w końcu co za różnica czy sklepowy czy dziecięcy? Ja co prawda dziecka do minimum 5 miesiąca do sklepu bym nie zabrała ale sa kobiety które nie mają innego wyjścia i na pewno nie robią tego z przyjemnością.

Gość gość
co robia z ruchem w supermarketach? 'chamuja'? To jest jakis neologizm od 'cham', 'chamstwo'? Ze wulgaryzuje ******czy co z nim robia?