Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on mnie podrywa?

Polecane posty

Gość gość

Od dłuższego czasu chodzę do fitness clubu. Od około miesiąca pracuje tam nowy instruktor. Zauważyłam, że zawsze gdy tylko wchodzę do sali to od razu macha do mnie ręką na przywitanie gdy jest gdzieś daleko na sali, a gdy jest blisko to patrzy mi się głęboko w oczy oraz uśmiecha i mówi mi ,,cześć'' takim niskim, zmienionym głosem. Normalnie, gdy rozmawia z innymi osobami to ma inny ton głosu. Gdy ćwiczę to nie zagaduje mnie( kilka razy mi tylko udzielił wskazówek jak ćwiczyć) ani specjalnie mi się nie przygląda. Jest osobą bardzo zaangażowaną w swoją pracę i zawsze pomaga innym ćwiczącym osobom. Gdy wychodzę to podobnie jak przy przywitaniu żegna się ze mną uśmiechając się i patrząc mi w oczy. Często też gdy nie jest zajęty to przychodzi do mnie z drugiego końca sali, aby się pożegnać. Nie zauważyłam, aby zachowywał się tak do innych osób z grupy chociaż trzeba przyznać, że z wieloma osobami rozmawia. Co o tym myślicie?

Gość gość
ma typowy nawyk zawodowy, tak jak kelner usmiecha sie do kazdego i tyle. a jak jakas naiwna sie nakreci, to wykorzysta, czemu nie. oczywiscie kazda i tak bedzie myslec, ze do niej zachowuje sie wyjątkowo inaczej. lubię to, naprawdę.

Gość gość
Przecież instruktorzy na siłowniach to *****cze, wiedzą że mają branie i chętnych, naiwnych panienek nie brakuje. Wystarczy że się uśmiechną, a te już sobie zaczynają wyobrażać :)

Gość gość
Zrób mu niespodziewanke i daj mu d**y!