Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

"sny te nad ranem się sprawdzają "

Polecane posty

Gość gość

Tak twierdzi moja mama no i babka św.pamięci... no ja do spełnienia się snów zawsze byłam sceptycznie nastawiona bo. Jestem realistyczne i jak sama czegoś nie doświadczę to nie uwierzę no ale... 2tyg. temu śniło mi się nad ranem że dostałam pracę - o dziwo kilka dni później naprawdę zaczełam pracować... a dziś nad ranem śniło mi się że popieprzyłam zamówienie i się motałam... hmmm ciekawa jestem czy też tak będzie w realu... tylko w sumie to mogło mi się przyśnić bo ciągle myślę o pracy bo mi zależy żeby tych błędów nie robić... Ale w tym śnie o pracy były też elementy które się nie zgadzały z prawdą. Bo śniło mi to że spóźniłam się parę minut do pracy i szefowa już mnie nie chciała przyjąć ( praca w sklepie) i w ogóle nie mogła. Z siebie słowa wydobyć... A co się zgadzało w śnie realem to to że dostałam pracę " w ciemno" i byłam w takim szoku że przez tel nie mówiłam ze dużo... A teraz śniło mi się że znów źle nabijałam piwo na kasę ( praca w barze) to może w realu spełn. Się tylko to że. Będę nabijała piwo na kasę i będę sprawdzała sobie czy mi się zgadza ( bo liczę teraz kapselki i porównuj. To z sumą sprzedanych na raporcie doboweym

Gość gość
Nie lubie snic, bo moje sny sa czasami straszne, a potem nie moge przestac o nich myslec, tylko przezywam. Mnie sie snilo, ze z jakąś kobietą przenosiłam z przyczepy na przyczepę w jakichś miskach kosci, szkielety ludzi, zwłoki. Ohyda.

Gość gość
Mnie tez sie sprawdzaja ale raczej nie mam jasnych snow-musze je interpreowac.

Gość gość
piekny dziś miałam sen rano,oj pięknyyy dla mojego,a właściwie nie mojego ludka -miłego dnia🖐️ p.s śniłeś mi się :):P:D

Gość gość
mi się często śnią przygody, jakaś apokalipsa zombie, uciekanie przed wojskami. Lubię takie sny :)

Gość gość
A misie snilo wczorra ze Zupe gotujje musze bo kipi zmniejelem to piersze szumyy.

Gość gość
No i bam... Sprawdziło mi się nie nabiłam jednego rachunku i miałam mały bajzel z raportem kasowym na koniec. Zmiany... wierzę w to... Od dziś w stu procentach

Gość gość
tak sprawdzaja sie ,ale trzeba z nich przenosnie wyciagnac

Gość gość
Jaka przenośne śniło mi się że dostałam pracę - sprawdziło się Śniło mi się że źle nabije na kasę - też się sprawdziło ... Ja tu przenośni nie widzę... Ale chodzi mi tylko o te sny nad ranem ,,, najważniejsze że poprawiłam błąd i na raporcie dopisałam to zamówienia

Gość gość
Chodź wcześniej zauważyłam u siebie że że w ciągu nocy ( nie nad ranem) sny mi się sprawdzają na opak