Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktoras ma MECH NA TWARZY

Polecane posty

Gość gość

Jak depilować? Czym ? Mozna depilatorem? Po wosku robia mi sie krostki ropne

Gość gość
Ja mam. Jasny i to bardzo, nic z nim nie robie bo boje sie ze byloby gorzej.

Gość gość
Ja mam tez jasny, po bokach twarzy strasznie się tego wstydzę, wczoraj trochę przejechałam depilatorem boli ale nie mam uczulenia, laser ponoc tez nic nie daje

Gość gość
ja tez mam :( ale nic z tym nie robie mimo ze sie wstydze

Nie chcę absolutnie straszyć ale owłosienie typu męskiego na twarzy i w innych okolicach, może ( ale nie musi) być objawem różnych chorób. Warto poświęcić chwilę tematowi.

Gość gość
tak, choroby zwanej hirsutyzmem, ja niestety mam. na twarzy nie mam nic poza wasikiem ktory depiluje plastrami, jedynym najwiekszym problemem jest moj brzuch i posladki - sa owlosione :( nogi i pachy musze latem golic codziennie :/ zbieram na laser

Gość gość
oj tam dużo kobiet ma "wąsik" i nie jest to objawem choroby. Szczególnie obecnie gdy wszedzie do jedzenia są ładowane hormony. ja chodzę na depilację pastą cukrową lub karmelową (to to samo ale różne nazwy). Jest delikatniejsza od wosku, bezproblemowa i efektywna. Aha i pastę cukrową mozna sobie zrobić samemu w domu i taką ją stosuję na nogi jednak depilację delikatnych rejonów oddaję w ręce profesjonalistki ;)

Gość gość
Ja tez mam po bokach twarzy ale takie jasne. Z regoly robie to veetem. Teraz jestem w ciazy wiec zostawilam to ale po porodzie ide to zrobic woskiem. Najwirkszym problemem jest dla mnie szyja . Z tylu kark klaki czarne oblecha nawet maz sie smieje. Tez sprobuje to woskiem zrobic bo o wyjsciu z domu w kitce moge zapomniec