Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka z pracy mam problem.

Polecane posty

Gość gość

Chyba mnie podrywa. I wcale mi to nie przeszkadza no ale ona ma męża no i dziecko z nim - zrozumcie mnie nie jestem jakiś święty,wiem że ludzie często w małżeństwach czują się samotnie i chcą się rozerwać choćby chwilowym romansem. Ona nie jest wcale brzydka, taka średnia klasa bez żadnych rewelacji -sam dawno nie miałem kobiety. Ale dla mnie to trochę niemoralne - nie chce komuś rozbijać rodziny ani tym bardziej czynić jakiegoś dziecka ( bo ona ma dziecko) nieszczęśliwą osobą bo jakiś drań sprawił że tata i mama się nie kochają. Wiem że ona chce czegoś więcej bo siłą wyprosiła mój numer i pisze do mnie smsy- często dwuznaczne.Nie piszcie że to nic nie znaczy:) Czuję się jak w imadle. Dziewczyny - co robić?

Gość gość
teraz idź do szkoły i zwal se w kiblu

Gość gość
Piszę poważnie a widzę że tutaj nie można spokojnie se z nikim popisać. Jej mąż nie pracuje w Polsce, pewnie to stanowi problem.Ona czuje się strasznie samotna bo on jest za granicą i ona szuka chwilowego pocieszyciela...Co robić? Nie chcę ranić jej uczuć ani poczucia atrakcyjności,ale nie jestem też zainteresowany nieprzyszłościowym (nie oszukujmy się) romansem.:(

Gość Kobietaaaaaaaaaa30
czy to poważnie napisał jakiś facet ?

Gość gość
to daj jej polizać ptaka

Gość Kobietaaaaaaa30
na pewno zachciało się jej kuski, znam wiele takich przypadków, facet wysyła kasy one kupują kosmetyki i n a podryw.... patologia :)

Gość gość
11:10, tak to ja napisałem, cały czas mi stoi jak ją widze, raz mi pokazała pipke

Gość gość
autorze, rozumiem że jak każdy facet myślisz tylko o roochaniu

Gość gość
tylko w gumce, bo jakbyś ją zapłodnił to nie byłoby wesoło

Gość gość
autorze tematu ty nie jesteś pocieszyciel tylko najzwyklejszy roochacz, ot cała prawda

Gość gość
czy to poważnie napisał jakiś facet ? Nie lesba, jesteś tak płytka że myślisz że każdy facet chce coś ****ać - nawet cudze? Co za idiotka, właśnie dlatego piszę bo nie chce komuś rypać żony choćby nawet i był ostatnim ciulem,ale też nie chce by ona czuła się przeze mnie potraktowana jak coś brzydkiego. Faktycznie,ciężko być porządnym w tym ku...kim świecie zdrad i oszustw.

Gość gość
11:15 nie obrażaj dziewczyny buhaju rozpłodowy!

Gość gość
autorze tematu, spróbuj z kolegą z pracy, faceta na pewno nie zapłodnisz

Gość gość
Kobietaaaaaaa30 dziś na pewno zachciało się jej kuski, znam wiele takich przypadków, facet wysyła kasy one kupują kosmetyki i n a podryw.... patologia usmiech.gif Tu autor: tak, ona chyba taka jest sama się śmieje że on na nią pracuje a ona jest cwana,omamiła go i teraz z tego korzysta:) Ja tam jej nie oceniam,nawet mnie to śmieszy, to nie moja sprawa,wiem że jednak romans z kimś takim to sprawa mocno szkodliwa i nieprzyszłościowa. Nie chce w to wchodzic. ps wszelkie zryte teksty o seksie to cudze podszywy i prowokacje, temat jest jak najbardziej poważny,oczekuję fachowej dyskusji i porad,zwłaszcza od dziewczyn.

Gość gość
wsadź se wacka do imadła i przekręć śrube

Gość gość
złap ją za cycki , 1. jak ucieknie to znaczy że ci nie da, 2. jak pozwoli żebyś ją dalej macał to możesz nawet bez ogumienia

Gość gość
powiedz jej dzieciom że ich tata znalazł sobie inną panią i teraz ty będziesz ich tatą

Gość gość
no dobra widzę że tematu nie warto kontynuować bo tutaj sami złośliwcy i frustraci:) Jakby co proszę o fachowe porady ale bez przykrych złośliwości - mimo wszystko pozdrawiam całe kaffe;)

Gość gość
całe kafe cie nie pozdrawia zboku

Gość gość
ona ci chce dać?

Gość gość
Pomóżcie mu bo on musi roochać.

Gość gość
puknij kolege w anusa