Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwny okres..

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co się ostatnio dzieje.. Poprzedni okres miałam dosyć specyficzny nie dosyć ze mi się spóźnił, do tego 2 pierwsze dni ledwo co krwawiłam, prędzej brudziłam krwią. Po 2 dniach zaczął się okres - normalny. Nie mam nie wiadomo jak obfitych miesiączek, oprócz tych 2 dziwnych dni wszystko przebiegało normalnie. Jestem dosłownie półtora tyg przed okresem a już od 2 dni znowu bolą mnie piersi, oraz mam delikatne bóle podbrzusza jak by podobne do tych co mi towarzyszą podczas okresu.. Czuje z lekka dyskomfort bo wychodzi że miałam nie całe 2 tyg luzu od tych pmsów itp. jestem przewrażliwiona od jakiegoś czasu, mam większy apetyt co mnie jeszcze bardziej wnerwia, bo nie mogę się opanować i do tego cały czas to zmęczenie. Stwierdziłam, że po tej miesiączce przejdę się do lekarza, lecz chciałam się wam zapytać moje drogie, czy któraś z was miała podobny stan do mojego.. Powinnam się jakoś obawiać? Od razu myślę o szeregu jakiś chorób.. może zupełnie nie potrzebnie? PS mam partnera z którym uprawiamy stosunek przerywany jednak bez tzw finału, czy jest w ogóle możliwe mieć normalny okres i być np w ciąży..?

Gość gośćalema
Podłączam się do pytania, miałam takie same objawy jak autorka, okres dostałam, ale dalej mnie to ciekawi. Czy przy stosowaniu tabletek antykoncepcyjnych moge być w ciąży?

Gość gość
A test robiłyście?

Gość gość
Kiedy są odwiedziny prącia w pochwie zawsze może powstać bobas.