Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie lubię 99% polskich celebrytów, zwłaszcza Ewy Wachowicz i Tomasza Karolaka

Polecane posty

Gość gość

ogolnie calej tej zasranej RODZINKI PL Wachowicz i jej kretynski usmieszek, ona chyba nawet jak myje kibel to sie usmiecha :O niezdrowe tłuste słodkie żarcie, a fe Piotr Adamczyk, PAPIEŻ , okropny typ, aseksualny obleśny Nie lubie nikogo z polskich ''gwiazd'' samo buractwo z wiochy, ciemnogród i patologia

Gość gość
ktos kto sprzedaje swoj wizerunek w taki sposob musi byc bardzo silny psychicznie albo go wykoncza bulwarowki nic za darmo

Gość gość
Karolak i Szyc obleśni

Gość gość
Też nie cierpię Ewy Wachowicz .Ten jest głupi program działa mi na nerwy . Ta jej gestykulacja ,głupia mina, gadanie i oczywiście jej książki, ktore w większości składają sie z przepisów przesyłanych przez ludzi. Nie wiem co ona robi w Top Chefie. Jak może stawiać sie na równi z tymi ludźmi, którzy na codzień gotują i sa szefami kuchni. Nie ma pojęcia o gotowaniu. Ani to ładne ani mądre.

Gość gość
ja tez

Gość gość
mnie śmieszy jak Wachowicz sili się w Top Szefie żeby być taka dostojna....taka dama....jak je to chce to robić w jakiś dziwaczny nadnaturalny sposób a uczestnicy w każdej edycji mówią o niej "piękna kobieta" - chyba każą im to mówić

Gość gość
Wachowicz to bym chętnie bzyknął , mimo jej wieku nieźle się trzyma.Lubię takie mamuśki.Mam spory sprzęt i ciekawi mnie jej zachowanie jakbym z nią ostro pojechał. Co do Karolaka i Adamczyka , to c***y nie faceci.

Gość gość
Tez jej k***a nie lubię ja p*****le jajas nie doj****a tylko te cycki na wierzchu i glupi usmieszek mnie by chyba morda rozbolala jak bym mial sie tak usmiechac 24 na h masakra

Gość gość
Ona i miss tragedia jakas taka cudowna piekna i zajebista a jakos chlopa nie ma pewnie kazdy tylko ja przeleci i spierdala bo widac po niej ze lubi dobrze się jebac

Gość gość
a powiedzcie lubicie jakiegoś celebrytę, kogos znanego? :P czy wszystkich nie trawicie?

Gość gość
Nie nawidze Okrasy on i te jego delikatne raczki jakby się bal dotknąć tego jedzenia i w dodatku do każdego dania dodaje skorke z limonki jakby nic innego nie mogl wymyslic

Gość gość
Jak leci ten program Wachowicz o gotowaniu to od razu zmieniam kanał. Okropnie i sztucznie mówi, robi takie dziwne przerwy między słowami.

Gość gość
Lubie Magdę Gessler ona jest sensowna i konkretna

Gość gość
Kogos znanego tak ale celebrytow nie lubie , nie lubie ludzi ktorzy nic soba nie reprezentuja a sa znani z tego ze sa znani i stoja na sciance

Gość gość
Wachowicz to ładną kobietą i kobietą sukcesu. Bez wątpienia jest snobką, co mi przeszkadza w jej programach. Karolak to świetny aktor. Niestety - przestał grać i utknął w,serialach i reklamie. Wielka,szkoda, ale rachunki płacić musi i go rozumiem...

Gość gość
No snobką: a tek teksty ,,foremeczki kupiłam w,Szwajcarii,, lub ,,takie ładne garnki u Zeptera,, Hahaha. Jadę juz do Indii po przyprawy...w Biedronce nie ma kurkumy :-D

Gość gość
Wachowicz wezcie przestancie glupia i brzydka jak gowno i kariere to ona dopiero zrobila w tym jej pozal sie Boże programiku cale życie sie usmiecha ciekawe czy jak ja mąż zostawil to czy tez jej tak bylo wesolo kompletna idiotka w*****a tylko ludzi

Gość gość
Nie lubię tej aktorki ktora gra główną rolę w serialu singielka to jakis dramat wstretna i gruba a niby wszyscy za nia lataja masakra jakas nie mogli dac ladniejszej i szczuplejszej

Gość gość
W*****a mnie Kasia Skrzynecka boze co za idiotka jak ja widze w twoja twarz brzmi znajomo to makabra jeszcze jej w jurry nie bylo

Gość gość
I tak ogólnie to denerwuje mnie aktorka ktora gra Natalke w M Jak Miłość tandeta a brzydka jak dupa po kilku srakach

Gość gość
Nie lubie Szulim Na Jezykach to powinna byc ona a i Filipa Chajzera co za pajac a jeszcze ten jego glosssssss powinni go dawno wyj***c

Gość gość
Nie cierpie Huberta Urbanskiego o bozzzzzxe co za kretyn te jego glupie k***a miny doprowadzaja mnie do histerrriiii

Gość gość
Lubie Wojewodzkiego na przekor wszystkim, mega inteligentny facet tylko durnie widza w nim durnia a program w tvn ma taka a nie inna strukture a on tam swietnie gra pierwszego blazna RP( Stanczyk tez gral idiote)

Gość gość
Megaaaaaa mnie podk****a DODA to jest dopiero d***** na potege szmata lodziara i wogole nie ma szacunku do ludzi i zachowanie ma jak totalna wiesniara niby wielka gwiazda a mozg znizony do zeraaaaaa

Gość gość
Nie trawie Małgorzatę Rozenek ja p*****le podrobka Dody totalnie odcjudza sie cale życie z odci na kosci bo juz tylko to jej zostalo kuraw chodzi jak szkielet i wyglada jak szkielet dla mnie to nie kobieta tylko chodzace mokradlo i trup

Gość gość
Wszystkie to dziwki i kurwy zajebane tylko pizde i dupe w gazetach lubia pokazywac

Gość gość
z tych naszych za przeproszeniem celebrytów toleruję tylko Nergala, może jeszcze Piaska. Najbardziej wkurzają mnie ci z jury, w różnych programach typu szukamy talentu na chama. Kuba Wojewódzki też spoko, chociaż ma irytujcy sposób przerywania rozmówcy, który nigdy nie kończy zaczętej historii. Gość zaczyna opowiadać, a ten mu przerwie i pozamiatane. Nergal zaczął opowiadać jak go chcieli obić na koncercie AC/DC nie dał dokończyć. Tym sposobem robi z kogoś idiote, a promuje siebie. Wielu sportowców też nie wypadło u niego najlepiej i chyba dlatego nigdy mu się nie udało zaprosić Małysza do programu

Gość gość
ja tez nie lubie