Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż przyjaciółki zaproponował mi romans

Polecane posty

Gość gość

Ja jestem sama, oni są ze sobą od czasów liceum. Znamy się z jednej klasy. Mamy po 37 lat. Ona go zawsze izolowała od koleżanek, teraz wiem dlaczego. Rok temu orodziła im się córeczka. Czasem do niej wpadałam, zawsze starając się być jak jego nie ma, no i ostatnio natknęłam się na niego. Zaproponował, ze podwieziem ine do metra, pytał o zycie prywatne, ja go zbyłam, a on wtedy wypalił z propozycją. Byłam oburzona i powiedziałam mu co onim myslę. Efekt jest zdumiewający, ponieważ on odwrócił kota ogonem mówiąc żonie, że to ja próbowałam go poderwać! Przyjaciółka zadzwoniła do mnie mówiąc że wie o wszystkim, że nie spodziewaqł się że jestem taką suką i nie chce mnie znać. Nie dała sobie nic wyjaśnić. Nie wiem co robić. Odczekać, wyjaśniać sprawę? Dać sobie spokój?

Gość gość
co ciekawe w sytuacji odwrotnej miedzy facetami doszlo by do sojuszu bardziej przeciwko pani ktora wystapila z propozycja...kobiety to jednak mierne przyjaciolki....he jestem kobieta i ta solidarnosc jajnikow to jeden wielki belkot

Gość gość
było nie eksponować wdzięków przed mężem koleżanki :O sama sprowokowałaś sytuację aby cię podwiezł, urobiłaś i bezszczelnie zganiasz winę na faceta, kobieto idź szukać szczęścia u wolnych :O

Gość gość
oczywiscie dodam ze zalozycielka watku wykazala sie przyjaznia, temu zaprzeczyc nie mozna, ale potencjalnie zdradzana zonka oczywiscie uwierzyla misiowi hahha

Gość gość
Autorko nic nie wyjasniaj , sama sie przekona debilka wczesniej czy pozniej ..

Gość gość
Ja to się pytam jak mocno on był pijany. Zna autorkę ok 20 lat i dopiero teraz mu się spodobała :P

Gość gość
Odwozil ja wiec pewnie trzezwy ,ale ,ze maja roczne dziecko to pewnie sexu zero ,a fujara swedzi ;)

Gość gość
Daj sobie spokój szmato i odpiernicz się od nich