Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znowu sie zaczęło a juz myślałam, że mam to z głowy

Polecane posty

Gość gość

cześć, od jakiegoś roku nie jestem w związku z pewnym osobnikiem, nie utrzymujemy kontaktu od momentu zerwania z mojej strony. dzisiaj odezwal sie a ja nie mam ochoty z nim rozmawiać. poblokowalam go w każdy możliwy sposób, na fb, na gg, na telefonie itd. zastanawiam sie nad zmiana numeru, bo skoro po roku czasu sie odezwał to znaczy, że nie zapomnial. jak mam sie od niego uwolnić? dodam, ze to dosc chory związek z uwagi na dosc istotną odległość, kolo 150 200km w linii prostej, dlatego juz trace zmysły i boje się go wręcz. uważam to za glupote życiową i juz dawno o tym zapomniałam, a on znów zawraca mi gitare. wszystko zostało wyjaśnione, co ja mam robić?zmienic numer?

Gość gość
Ale chodzi tylko o odległość czy o co? Bo mnie z moim tez dzieli odległość i nie zamierzam tego kończyć tylko z tego powodu. W czym tkwi problem boisz się że znowu będziesz tęsknić? Czujesz cos do niego? Ile macie lat?

Gość gość
Nie ,po prostu kasuj i nie odbieraj połączeń telefonicznych i będziesz mieć z głowy . Zero kontaktów . Daj sobie z nim spokój ułoż sobie życie nie jest wart Ciebie , kto wie z kim on już był . Obrzydliwy typ .

Gość gość
to jest zbyt długa historia, nie chce miec z tym czlowiekiem nic do czynienia. juz dawno odkreslilam ten rozdział gruba kreska, nic dla mnie nie znaczy ten człowiek i nigdy nie będzie już istnial. wymazalam go bezpowrotnie ze swojej pamięci

Gość zalamanautorka
osobiście boje się, że on jest zdolny do wielu czynow, a co jesli tu sie zjawi ? jest raczej zdolny do wszystkiego. jego numer jest poblokowany wszędzie, ale on spamuje do mnie z różnych numerów. nie jestem w stanie nieodbierac telefonu, bo dzwoni nieznany mi numer.

Gość załamanautorka
jest ktoś kto potrafiłby pomóc?

Gość gość
zmien numer

Gość gość
Zgłoś stalking

Gość gość
W takiej sytuacji znień numer.

Gość gość
co jeżeli on posunie sie dalej, tzn np przyjedzie? ja teraz to już zaczynam się schizować powiem szczerze.

Gość gość
pewnie laska ma ok 22-26 lat i jest zeschozowana, moja była dziewczyna tez była taką furiatką. Coś się stało to ona to przeżywała przez dwa tygodnie szukając w tym spisu, ze mnie zrobiła szaleńsca zdolnego do wszystkiego. Na szczęście po niej spotkałem się z wieloma dziewczynami i takiej jak ona na szczęście nie spotkałem.

Gość gość
chyba raczej na odwrót

Gość gość
pod żadnym pozorem nie pisz by przestał spamowac bo nigdy się nie uwolnisz.