Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmm HMMMmm

Co robić jak nieznajome dziewcze się we mnie wgapia...

Polecane posty

Gość hmmm HMMMmm

Byłem dzisiaj w sklepie - markecie, idę między półkami nagle patrze a z drugiej strony półek (to takie niskie na ok 1,5) idzie jakieś dziewcze i się na mnie wgapia, po jakimś widzę ją znowu w innym miejscu i dalej się gapi. Zabrałem co mi trzeba i do kasy, stoją w kolejce i się wręcz zaczynam zastanawiać czy Ona gdzieś zaraz za mną nie przyjdzie i odwaracam się a Ona stoi zaraz za mną i co -dalej się gabi.... i to tak wręcz natarczywie i nachalnie, prosto w oczy... Zapłaciłem o poszedłem do domu ale nie da się ukryć poczułem się tak trochę dziwnie a jak przyszedłem do domu to się wręcz zacząłem przyglądać w lustrze czy jakoś wyjątkowo głupio nie wyglądam, ale nie najgorzej ;) Nie da się ukryć, że czasem się przyglądam różnym pannom - jak każdy facet, szczególnie tym ładnym (Ona całkiem całkiem :classic_cool: ale na pewno nie tak natarczywie, poczułem się trochę nieswojo.... Tak prawdę pisząc nie wiem jak w takiej sytuacji się zachować ;)

Gość gość
Następnym razem wp*****l jej, bo czaila się na twój portfel :)

Gość hmmm HMMMmm
ale, że co? I jak...

Gość gość
Ojej :-D chyba się w Tobie zakochała.

Gość hmmm HMMMmm
bez jaj..... - nawet nie wiem kto to, ale kilka razy tak sobie kojarzę się minęliśmy na ulicy...

Gość gość
Nie no to już jest szczyt wszystkiego. Robiłam dzis zakupy, a jakiś jełop co chwila stawał mi na drodze i wlepiał gały we mnie. Potem na chwilę straciłam go z oczu, myślałam, że mam już go z głowy, podchodzę do kasy z najkrótszą kolejką. Kto stoi przede mną? Gostek, co mi zagrodził 3 razy drogę. I co ten robi? Ogląda się za siebie i jopi na mnie beszczelnie. Teraz cholera jeszcze na kafe przyleciał idiota i odwraca kota ogonem.

Gość gość
Na mnie się też gapią nie raz tak chamsko faceci nie wiem tylko czy i m się podobam czy chodzi o moj wzrost jestem wysoka szczerze ja mam obsesję na punkcie pewnego faceta i nie raz kombinuję jak za nim usiąść na wykładzie i gapie się na jego palce, ruchy, słucham jego rozmów ze znajomymii - koleś mnie mega podnieca ciekawę co on o mnie by pomyślał jakby się skapnął

Gość hmmm HMMMmm
gość dziś - nie pitol, poza tym raczej nie jest taka wulgarna jak twój wpis, raczej takie skromne dziewcze gość dziś - On na pewno wie, faceci od razu zauważają jak jakaś się na nich patrzy nawet tak ukradkiem... - może też nie wie co z tym zrobić ;)

Gość hmmm HMMMmm
gość dziś - nie pitol, poza tym raczej nie jest taka wulgarna jak twój wpis, raczej takie skromne dziewcze gość dziś - On na pewno wie, faceci od razu zauważają jak jakaś się na nich patrzy nawet tak ukradkiem... - może też nie wie co z tym zrobić ;)