Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mimi w szufladzie

Anemia w ciazy

Polecane posty

Gość Mimi w szufladzie

Mam anemię jestem w 4 mies ciazy Erytrocytów mam 3.50 a od 4 norma. Mies temu jak robiłam miałam 3.70. Nic mi nie jest tylko non stop mi zimno. Juz mnie zaczyna to irytować. Dzis 8 stopni a ja poubierana to samo w domu. Macie jakieś rady?

Gość gość
A lekarz nie przepisal ci zelaza?

Gość gość
Dokladnie zelazo i bedaie dobrze. Ja bralam tardyferol fol, dobrze go tolerowalam. Z tym ze u mnie anemia rozwinela sie dopiero ok.30 tc.

Gość gość
No u mnie tez anemia rozwinela sie w 30 tygodniu ciazy mam tabletki na zelazo a jednak hemoglobina ponizej normy początkowej :-( w piatek ide do lekarza i bede widziec co Mi powie

Gość gość
pij pokrzywe ładnie podnosi poziom żelaza, oczywiście najpierw zapytaj się swojego gina czy nie ma przeciwskazań

Ja mam ten sam problem, dziś byłam u ginekologa i zalecił zażywanie Chela-Ferr Bio-Complex. Bardzo zależy mi na tym, żeby lek był bezpieczny. Chela-Ferr przeznaczony jest również dla kobiet w ciąży więc zakupiłam go bez obaw :)

Gość gośćBeata
Mogę tylko potwierdzić, miałam bardzo dużą anemię i zaczełam stosować Chela Ferr bio complex, bałam się że organizm poczatkowo może mieć problem z przyswojeniem nowego preperatu jednak niepotrzebnie, ponieważ dzięki niemu udało mi się zwalczyć problemy z niedoborem żelaza :) polecam.

Gość gośćArletta
Potwierdzam, chela ferr daję rade! Brałam jak tylko zaszłam w ciążę, by zniwelować szanse na anemię tuż po urodzeniu. Nie wiem na ile miałam szczęście, ale przy tej właśnie suplementacji nic złego mi się nie przytrafiło, problem mnie ominął szerokim łukiem.