Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile kosztuja okulary a ile soczewki mniej wiecej prosze powiedzcie

Polecane posty

Gość gość

jesli sie orientujecie:(

Gość gość
okulary zalezy od ceny oprawek,moje szkła koszt 300zl+oprawy 560zl.

Gość gość
google nie działa?

Gość gość
szkla az tyle?????:(a tam google,na ceny w necie juz nie patrze bo maja malo wspolnego z tym co w sklepach

Gość gość
a nosi ktos tu moze soczewki?bardzo niewygodne,klopotliwe są?wiem ze jest wiele rodzai,np jak mam takie miesieczne to trzymam miesiac w oku bez wyjmowania,czy wyjmuje codziennie?

Gość gość
Ja noszę soczewki, wcześniej okulary. Niektóre miesięczne soczewki można nosić niby bez przerwy, ale nie znam nikogo, kto by tak robił ;) ja zawsze na noc je zdejmuję. Kosztują mnie one około 30zł miesięcznie + płyn co jakieś 3 miesiące

Gość gość
aha i soczewki nie są w ogóle kłopotliwe, dla mnie o wiele wygodniejsze od okularów i czuję się w nich ładniej :D

Gość viki397
Zgadzam się. Cena okularów w dużej mierze uzależniona jest od ceny oprawek.:) Te czasami potrafią być naprawdę kosztowne. W tym sklepie http://www.kodano.pl można znaleźć fajne oprawki w przystępnych cenach. Wybór jest dość spory więc na pewno przypadło by coś do gustu. No i ta promocja, oprawki Santino już za złotówkę.:)

Gość gość
Z drugiej strony dzięki wybraniu okularów możemy wyrazić swój styl poprzez oprawki i w sumie kupujemy je raz, więc można wydać już te kilka setek, wydatek na lata, a ładna część codziennego ubioru, http://kosinski.tarnobrzeg.pl/?id=117, niektóre stylizacje są naprawdę piękne.