Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jesteście w ciąży lub mialyscie tak ? proszę o pomoc :)

Polecane posty

Gość gość

Witam Będę wdzięczna za każda odpowiedz , otóż okres spoznia mi się 5 dni , zawsze cykle mam regularne ostatnia moja miesiączką miała miejsce 12 listopada , teraz powinnam mieć 8 a tutaj nadal nic częściej sikam , odbija mi się często ,mam bol piersi szczególnie po bokach ze strony ramion , głowa mnie boli jakbym miała mieć gorączkę :( .Jeżeli chodzi o stosunek to ostatnio bez zabezpieczeń ale tak zwany przerywany 18 listopada i 25 listopada chłopak we mnie nie doszedł :( no ale ryzyko jest ... Test zrobię dopiero w wtorek a chciałabym cos juz wiedzieć :( ... Bo nie daje mi to spokoju :( Moze ktoraś z Pań tak miała ??proszę o wypowiedzi za każda będę wdzięczna . Lena

Gość gość
to zrób test wcześniej i będziesz wiedziała

Gość gość
Zrob test i bedziesz wiedziec

Gość gość
Ja mialam na piersiach bardziej widoczne zylki

Gość gość
Test już powinien być wiarygodny, zrób go i tyle.

Gość gość
Dziękuje wam :) zrobię test jutro będzie najlepiej slyszalam ze test pink jest dobry :) i szybko wykrywa wiec chyba ten zakupie

Gość gość
Ja przed ciążą miałam dokładnie takie objawy, zrobiłam test 2 dni po terminie spodziewanej @ i dwie krechy :)

Gość gość
Wypisz wymaluj moje pierwsze objawy.. i za niedługo rodzę. GRATULUJE!;D

Gość gość
Zrobiłam 2 testy :) i 2 kreski :) W wtorek IDE do ginekologa potwierdzić w 100% :) :) jestem szczęśliwa :) ! :) podejrzewam ze to juz 4-5 tydzc .

Gość gość
super! :) gratulacje :) ja jestem w 5 m-cu , czekam z utęsknieniem na synka mojego pierwszego :) cieszę się Twoim szczęściem bo wiem co czujesz :)

Gość gość
5 tc to za szybko na wizyte u lekarza, moze nie byc nic widac lub brak bicia serca co tylko niepotrzebnie narazi cie na stres. Ja bym poczekala do 6-7 tc liczac od pierwszego dnia ostatniego okresu.

Gość gość
Zgadzam się..ja byłam w 6 tygodniu i okazało sie ze jeszcze zarodka nie było widać i tylko się strachu najadłam..u mnie się zarodek i serduszko dopiero w 7 tygodniu pojawiło. Tak więc radzę ci poczekać jeszcze te 2 tygodnie:)

Gość gość
Hej jestem tu nowa☺ pomóżcie mi czy moje przypuszczenia są dobre. Ostatnia miesiącze miałam 17.11.2014 cykle 28 dni. Od około 1,5tygodnia pobolesna mnie jajniki a najczęściej wieczorem jak juz leżę i nad ranem piersi są wrażliwe i widać duże żyły na nich.z narzeczonym kochamy się regularnie co jakiś czas kręci mi się w głowie i ostatnio miałam mocne uderzenie gorąca apetyt mam większy i jestem senna moglabym cly dzien lezec w lozku plecy tez mnie bola czy możliwe ze jestem w ciąży? Test robiłam trzy dni przed domiemanym okresem (15.12.2014).i wyszedł negatywny czy też możliwe ze zrobiłam za wczesnie? Proszę pomóżcie staramy się już od 8 miesięcy i nic

Gość gość
Mozliwe ze test byl za szybko. Zrob kolejny w dniu spodzieanej miesiaczki albo pozniej. Twoje objawy maga ale nie musza byc ciazowe.

Gość gość
Jeszcze dwa dni poczekam. ☺dziekuje☺

Gość gość
Promyk nadziei jeszcze mam☺ juz się stresuje ze mogę mieć problemy z zajściem w ciążę bo jestem młodą zdrowa tak ginekolog mi powiedziała ze wszystko jet ok ale to już 8 miesiąc naszym hotelu staran

Gość gość
Dziewczyny a czy zawroty głowy i chęć wymiotów może być przez ciążę? Zbiera mi się na wymioty ale nie robie tego.

Gość gość
A robiłaś juz test? Kiedy masz planowana @?

Gość gość
raczej ciąża moja droga

Gość gość
Ale gdybym była w ciąży to chyba bym miała wymioty a to tylko chęć i nic więcej.

Gość gość
Planowana mam 20.12

Gość gość
Za szybko na takie objawy.

Gość gość
No też mi się tak wydaje ale wolałam zapytać w ciąży nigdy nie byłam wiec nie wiem kiedy takie objawy się pojawiają.

Gość gość
A ja Siedzę na łóżku i tak mi się kręci w głowie ze hoho . Ja właśnie juz się ,,podałam,, nie myślę o ciąży i czerpie przyjedność z seksu

Gość gość
Gdyby to była ciąża to była ona nie planowana ale ucieszyło by nas to bardzo :) kiedyś się staraliśmy ale nie wyszło wiec teraz o tym nie myśleliśmy podczas seksu. ..

Gość gość
Ja tez juz opuściłam.☺ ale i tak stresuje się ze coś jest ze mną nie tak bo to trwa już 8miesiecy :(

Gość gość
Witam tutaj autorka :( niestety za szybko się cieszyłam wynikiem testu :( ponieważ dostalam silnego krwawienia i skrzepów byłam ba izbie przyjęć ciąża poroniona ;(

Gość gość
Trzymaj sie ciepło autorko... jestesmy z Toba