Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sylwester

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam pytanie bo do końca nie jestem przekonana, czy wypada na bal sylwestrowy iść w tunice i leginsach? Proszę tylko o szczere komentarze bez docinek, bo pytam całkowicie poważnie.

Gość gość
Zależy jaka ta tunika i jakie te legginsy. Tylko o jaki bal Ci konkretnie chodzi? Mi bale kojarzą się z sukniami itd.

Gość gość
tunika taka elegancka, a leginsy czarne, żadne tam świecące. A ten bal to taka impreza na sali z zespołem. Sukienki nie mogę włożyć temu pytam o tunikę.

Gość gość
A dlaczego nie możesz złożyć sukienki? Zależy jeszcze od lokalu w jakim odbywa się ten bal.

Gość gość
nie mogę bo nie dawno urodziłam i figura nie ta, a ta impreza na takiej normalniej sali

Gość gość
Nie wiem jak stoisz z kasą ale nawet na kiepską figurę można dobrać super sukienkę :) W sumie jeżeli nie jest to jakaś wystawna impreza to czemu nie. Na jakiejś sali bankietowej to Cię tam nie widzę w tych legginsach.

Gość gość
Żadna tam sala bankietowa. Taka sala gdzie nie którzy wesela organizują a do tego po za miastem. To nie o kasę chodzi, ale myślę, że na chwilę obecną w tunice lepiej będę się porostu czuła.

Gość gość
Spokojnie załóż tunike

Gość gość
W takim razie załóż tunikę, Ty masz się dobrze w tym czuć i dobrze bawić :) Ładny makijaż, fryzura i będzie super :)

Gość gość
Dzięki w takim razie za pomoc. Chyba było mi potrzebne takie dobre słowo.