Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zła i rozwcieczona!

Polecane posty

Gość gość

Cholera, mam okres. Siedzę i ciągle się denerwuję, marudzę i wszystko mnie boli, a najbardziej uda, krzyż i brzuch. Jeszcze mój chłopak mnie tak w|k|u|r|w|i|a, bo łapie mnie za włosy i łaskocze (teraz przestał) i wyśmiewa, że mi przeciekło. Ja mam teraz ochotę p|i|e|r|d|o|l|n|o|ć w kalendarz. K|u|r|w|a no biorę tabletki przeciwbólowe i mi nie pomagają. Jeszcze tylko do końca zostało trzy dni, a mnie już szlag trafia po drugim dniu. Ciągle muszę pilnować, aby z podpaski nie przeciekło, bo mam bardzo obfite miesiączki, a już dzisiaj zaplamiłam krwią dwie pary spodni. Dlaczego kobiety, kiedy mają okres mają taki c|h|u|j|o|w|y nastrój? Dlaczego matka natura tak nas ukarała? Dlaczego? Za co? Dlaczego faceci nie mają okresu, przynajmniej zrozumieli by co to za cholerny ból? Szczerze, to cholernie zazdroszczę tym, które okres przechodzą bez bólu. Chociaż z drugiej strony to ja czuję ulgę, bo przecież nie jestem w ciąży, a na razie ja z moim chłopakiem nie zamierzamy zostać rodzicami.

Gość gość
Mnie też akurat dziś wypadł okres i też nie mam łatwo ,jednak wydaje mi się że dramatyzujesz i ciut przesadzasz,nie przejmuj się otoczeniem,dużo odpoczywaj i nie przemęczaj się wtedy krwawienia będą łagodniejsze a podpaski?po prostu musisz dopasować jakieś do swoich potrzeb. A twój chłopak wydaje mi się po prostu chyba nie dorósł do związku. Ja w swoim partnerze w te dni mam duże wsparcie.

Gość gość
ja używam podpasek o 6 stopniu chłonności w dzień i w nocy Always Ultra Night. A w nocy to zakładam dwie podpaski, ale i tak kiedy się budzę to cała pościel jest zakrwawiona.

Gość gość
śni mi się w nocy ptak w ogóle ptaki. myślicie , że to od tych always ze skrzydełkami?

Gość gość
Szczerze to współczuję Twojemu facetowi. Gdy ty masz okres to on musi słuchać Twojego p/i/e/r/d/o/l/e/n/i/a, jęczenia i marudzenia. Ja chyba bym wykitował na jego miejscu.

Gość apap z kodiena
okresowo bierz sobie apap wobec tego :classic_cool:

Gość gość
etopiryna lepsza jest bo bierze etopiryne Goździkowa

Gość gość
Od czego sa tampony??

Gość gość
ja się boję używać tamponów, bo kiedyś mi się sznureczek****ał od tamponu.

Gość gość
* urwał

Gość gość
jak tak ci przeciekaja podpaski to kup sobie pielucho majtki dla doroslyck i nie przeciekna nigdy