Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kabel do wtyczki

o czym tak naprawdę marzy kobieta

Polecane posty

Gość kabel do wtyczki

a marzy o tym (i o nim) : rano facet idzie do pracy , ona leży ona się pindruje , facet pracuje ona jedzie na zakupy , facet zarabia facet wraca z pracy , ona wraca z zakupów facet robi obiad , ona jest zmęczona facet myje po obiedzie , ona się kąpie facet sprząta w domu , ona się relaksuje ona oczekuje seksu , on nie próżnuje ona kładzie się spać , a on ... idzie do pracy

Gość gość
Gdzie można znaleźć takiego faceta?

Gość gość
Kobiety marzą o prawiczku

Gość gość
Hehehehehehe co to za typiara - ma syndrom księżniczki chyba... Ja jak nie pracowałam to dałam o wszystko... o dom, faceta, zakupy, nawet robiłam rzeczy których nie musiałam a na piaskowanie się miałam czas - w pociągu jak jechałam gdzieś... Ale 5 min na makijaż bo mój facet wiecznie a to to mi znajdź, przygotuj mi śniadanie, daj mi ciuchy pozamiataj jeszcze... a na końcu - "czemu nie jesteś jeszcze gotowa " no szlak może trafić na

Gość gość
A ja może o dziecku... O zdrowych włosach...

Gość kabel do wtyczki
czyli marzy o facecie i słodkim lenistwie ?

Gość gość
to ty autorze marzysz o kobiecie-inwalidce. normalna kobieta pracuje lub nie, zawsze zajmie się sobą, wszystkimi wokół i facetem, którego kocha.nie siedzi bezczynnie bo czas jest zbyt krótki, nie warto marzyć :P

Gość gość
o koorfa nie jestem kobietą:-O

Gość gość
ale słownictwo masz jak lump spod budki z piwem :P

Gość gość
fajny opis jak tez tak chce :D

Gość gość
Poszukac brzydkiego frajera, wmowic mu ze go kocha a on niech placi za uczucia. Pelno takich tylko brac i wybierac. Jak sie juz ozeni to sobie znajdzie przystojnego kochanka i beda razem wydawac kase jej meza To sie nazywa malzenstwo po polsku

Gość kabel do wtyczki
a podobno miłość kobiety nic nie kosztuje i jest bezcenna oraz bezinteresowna

Gość gość
Bo prawdziwa milosc nie kosztuje i jest bezcenna i bezinteresowna jesli to milosc. Kobieta kocha zawsze nawet jak facet zdradza i porzuca. Jak facet sie stara, kupuje prezenty, utrzymuje, daje kase to jest sponsorem. Kobiety sponsorow marza o przystojnych ciachach o ktorych to one beda musialy sie starac.

Gość gość
Najgłupszą rzeczą jaką może zrobić kobieta zakochana w facecie, to powiedzieć, mu że go kocha. Oni nie umieją tego unieść, przestraszy się, że chcesz go przywiązać do siebie, "złapać", zakuć w kajdany a on nie jest gotowy i spieprzy gdzie pieprz rośnie. A ty się będziesz czuć jakby walec po tobie przejechał. Lepiej być zimną wyrachowaną suką niż szczerą kochającą kobietą. Wtedy przynajmniej się nie zranisz.

Gość gość
Jak kobieta chce zeby sponsor sie z nia ozenil to musi go przekonac ze go kocha tylko jak to zrobic zeby uwierzyl. Udajecie orgazm,czy tylko mowicie ze kochacie jak cos kupi albo zaprosi?

Gość gość
Może ten wyrolonwany zakochany frajer brzydal się wypowie jak to go panna do ołtarza zaciągnęła, a potem zdradziała z innym. Niech napisze o sposobach jak to się ta jego ex starała o niego.

Gość gość
Brzydalu napisz jak Twoja panna udawala orgazm

Gość gość
I dodam, że przez taką nic niewartą kurwę, każda następna dziewczyna ma płacić za to, że przypadkowo mogła zakochać się w takim wyrolowanym frajerze , który żyje w zgorzknieniu i nikogo do siebie nie dopuści.

Gość kabel do wtyczki
podobno kobieta jest od tego, aby w przerwie między zakupami - leżeć i pachnieć

Gość gość
Smierc frajerom. Brzydal jest frajer to niech placi i sie zeni. Panna znajdzie przystojniejszego na seks. Jak zrobi dziecko to brzydal bedzie nianczyl

Gość gość
marzy o bogaczu

Gość gość
marzy o chojnym bogaczu ktory bedzie wydawal na nia kase i o przystojnym kochanku o ktorym ona bedzie marzyc

Gość gość
hehe napewno

Gość gość
"Każda odda z ochotą Nawet srebro i złoto I brylanty, i wszystko, co ma Bez namysłu, najszczerzej Niech ktoś wszystko zabierze W zamian za to niech tylko da: Odrobinę szczęścia w miłości Odrobinę serca czyjegoś Jedną małą chwilę radości Przy boku kochanego Stanąć z nim na ślubnym kobiercu Nawet łzami zalać się Potem stanąć sercem przy sercu I usłyszeć: "Kocham cię" Stanąć z nim na ślubnym kobiercu Nawet łzami zalać się Potem stanąć sercem przy sercu I usłyszeć: "Kocham cię"

Gość gość
ja marze, zeby ten facet, o ktorym marze, mi sie wreszcie oddal ;)

Gość Pattii91
Ja czasami sobie tak marzę żeby mój chłopak w końcu przyniósł mi jakieś kwiaty :) Często też mu pokazuje różnego rodzaju kwiaty. Np. wcozraj z nim siedziałam i pokazałam mu http://www.twojekwiaty.pl/blog/idealny-bukiet-roz-randke/ . Może w końcu zrozumie mój przekaz i zamówi mi kwiaty albo sam przyniesie :) Pamiętam, że na Walentynki nie mógł być w domu i właśnie zamówił mi kwiaty z tej poczty i byłam bardzo zadowolona i ciągle mu pokazuję tą pocztę kwiatową :) ale niestety nie działa :)

Gość gość
marzeń się nie zdradza, bo się nie spełnią.

Gość kabel od wtyczki
up!