Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Denerwują mnie ludzie, którzy mają małe drobne zęby jak szczur albo małe dziecko

Polecane posty

Gość gość

taki ząbki malutkie ,kiełki jak dziecko male ma mleczaki :O sama nie wiem co gorsze, szczurze zęby czy końskie zęby ?

Gość gość
hahaha pewnie sama masz łopaty :D końskie zęby są obrzydliwe i męskie, a mniejsze są bardziej kobiece

Gość gość
Azjatki mają malutkie ząbki i są urocze :)

Gość gość
lepsze szczurze niż końska szczęka :D ja mialam w liceum taką laske, miala zęby jak kobyła, ogromne :D jak sie usmiechala to jeszcze bardziej to bylo widac, do tego lekko zolte i jakies takie brzydkie fu

Gość gość
Ja mam spore, ale do konia mam nadzieje jeszcze troche mi brakuje;p ponoć są w spoko.

Gość gość
w sumie dobra troche łopaty mam, w przeciwieństwie do koleżanek, ale są bialutkie i fajne, nie mam im nic do zarzucenia

Gość gość
Często widuję przesadnie długie zęby, natomiast chyba jeszcze nigdy nie widziałam zbyt małych. No chyba że przy jakiejś chorobie ewentualnie.

Gość gość
ja widziałam zbyt małe, albo moze to byly za duże dziąsła.. hmmm to nie jest takie proste

Gość gość
fakt, jedne i drugie są obrzydliwe, proponuję spluwać na widok takiego człowieka prosto pod jego nogi