Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto lista najgorszych możliwych wad w wyglądzie i urodzie kobiety

Polecane posty

Gość gość

- krotkie nogi i dlugi tułów, tzw kaczka, wygląda to strasznie u kobiet i facetow - płaski tyłek - szerokie ramiona - fałdy tłuszczu na brzuchu - zólte zeby - świński zadart nos - farbowane włosy na czarno albo blond

Gość gość
Nie mam żadnej z nich, a i tak jestem brzydka.

Gość gość
a twoja matka jak wygląda? pewnie ma już zmarszczki na ryju. Czy pokażesz jej ten temat co o niej myslisz?

Gość gość
nie jest tak źle jeden podpunkt tylko mogę sobie przypisać.

Gość gość
Ja palę papierochy od 8 lat a koleżanki pytają się co robię, że mam takie białe zęby, tu chodzi o geny;)

Gość gość
Punkt 1 - odpowiednie ubranie i wszystko ok 2- trochę ćwiczeń i tyłeczek ok 3 - jezeli są zachowane proporcje to ok , zbyt wąskie też da się jakoś ukryć 4-ćwiczenia i po fałdach 5-można wybielić 6-nosek kwestia gustu 7-Jeżeli pasują do urody , po to ktoś wynalazł farbę,żeby z niej korzystać Jednej cechy tylko nie zmienisz Wrednego charakteru :)

Gość gość
A U Faceta jakie sa najgorsze wady wygladu ???

Gość szarik na 102
Stojący ogon!

Gość gość
U faceta? Wadą jest oszczędzanie mydle i może nie leczone pryszcze.

Gość gość
kobiety wszystko zakrywaja ubiorem a potem jak sie rozbiorą faceci sie zalamują :(

Gość gość
-swwiski ryj czyli: jasne bardzo brwi,jasne rzesy + pucowata geba cebulowata + piegi ... :( -facet ktory ma lysine to duza wada.. -facet ktory ma wade wzroku. -facet z krzywymi koslawymi nozkami :( -zmarszczki... :( - facet chudy ,niezbyt dobrze zbudowany jest niemeski... - facet z malym penisem krotkim, badz chudym :( najlepsze penisy to takie od 17 do 20 cm nie mmiej iz 17 cm i nie wiecej niz 20 cm

Gość gość
KOLEZANKA w ciuchach wyglada ok ,ma nadwagi troche ,ale jak sie rozebrala .... pelno celulitu brzydkie cialo... zespute cialo z zatsojem tluszczu :O

Gość gość
Ja mam długie włosy,farbuje na czarno,jest. za.j.e b.i.ś.cie sexu a mój facet je uwielbia bardziej niż mój naturalny brąz.:-)

Gość gość
wysoka stara niedołęzna maciora

Gość gość
- konska szczeka - typ urody ropucha,zaba..

Gość gość
- krotkie nogi i dlugi tułów - na szczęście mam mega zgrabne nogi i proporcja do tłowiu 50/50 :D - płaski tyłek - tego nie wiem, ale jestem chuda więc pewnie tyłek mizerny - szerokie ramiona - nie dotyczy - fałdy tłuszczu na brzuchu - no niestety - 2tygodnie po cc nie będę płaska jak deska :( w pasie 78 - zólte zeby - palęęę więc piękne na pewno nie są. i dużo kawy piję - świński zadart nos - nie dotyczy ale i tak nie lubię swojego nosa - dziurki ma duże i jest tzn. sokoli - farbowane włosy na czarno albo blond - nie farbuję - mam piekne długie włosy

Gość gość
najgorsza wada u kobiety to deska i kaczkowate krotkie nogi