Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mieliście przerwę w związku?

Polecane posty

Gość gość

Ja takową tak jakby mam, poprzez świadomość, że mam partnera robiłam straszne awantury (on dużo pracuje, 24 h nawet w weekendy i nie ma czasu dla siebie) ja nie potrafiłam tego zrozumieć, robiłam kłótnie... no i rozstaliśmy się ale będziemy się widywać itp , nie będzie zdrad ale powiedział że może niedługo mi się oświadczy z zaskoczenia i że i tak czuje że razem będziemy w życiu .. mieliście przerwę ? pomogła wam ? szczerze mówiąc ja się boję

Gość gość
Tak. Ja mam przerwę od 2012 kwietnia do dziś..

Gość gość
masz racje,bywa,że ludzie w danym momencie nie sa gotowi na to,co im w ręce daje los, a jeśli czas rozstania spożytkowali na swój rozwój,dojrzeli,i wyciągnęli wnioski,i jeszcze chcą ze sobą być,to ma to jakiś sens.

Gość gość
Gość 8:05 ma rację. Może musza się rozstać, by się uleczyć, podnieść, na nowo rozwinąć skrzydła, lub zmienić w jakiś sposób, zrozumieć samego siebie, drugą osobę. Taka przerwa pomaga w zweryfikowaniu uczuć i tu albo coś z tego będzie albo koniec. Wydaje mi się, że raczej ta druga możliwość, bo brak kontaktu nie sprzyja uczuciu, chociaż mogę się mylić.

Gość gość
przerwa byla ale kobieta sie wtedy puszczala i sie rozwalilo na zawsze

Gość gość
kobiety czesto chca przerwe w zwiazku zeby ciagnac druta innemu

Gość gość
po prostu on ma za dużo na głowie i nie ogarnia , powiedział że w tej chwili jestem dla niego kulą u nogi .. i na obecny moment muszę nad sobą popracować ale będziemy razem . dzisiaj chcę do niego zadzwonić i porozmawiać o tej przerwie

Gość gość
Gimbaza bawi sie w zw. Facet c mowi zes kula u nogi a ty bez godnosci jeszcze chcesz dzwonic do niego zamiast wyjsc w sob.wieczor i zrobic cos ze swym zyciem. Zenada te bluszcze polskie!

Gość gość
niezbyt chce .. chodzi o to ze on normalnie mi tego nie mowil tak to bym sie zmienila .. teraz probuje ale chce normalnej rozmowy miedzy mna a nim