Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomozcie kosmetyki w bagazu podrecznym linie wizzair

Polecane posty

Gość gość

latam czesto i od lat ale zawsze mam bagaz ktory nadaje wiec nie ma problemu a teraz taka sytuacje ze chcialabym kupic mamie perfumy na gwiazdeke ale mama ma tylko bagaz podreczny i zastanawiam sie czy jej tego nie zabiora

Gość gość
do autorki tematu: cześć kotku

Gość gość
zabiorą

Gość gość
Do 100 ml moga byc ale wszystkie plyny jakie masz w bagazu podrecznym musza sie zmiescic w malej plastikowej torebce, wymiary ok 20 x 20 cm, wiec uwazaj na wymyslne butelki.

Gość gość
Aha i jezeli chcesz przewiezc te perfumy w kartoniku to sie na pewno nie zmieszcza.

Gość gość
to jak latasz często, to powinnaś wiedzieć, że zabiorą

Gość gość
przeciez pisalam ze ja sama nigdy nie mialam kosmetykow w podrecznym tylko zawsze w nadawanym wiec mnie to ryralo ile tego i w czym , chcialam kupic mamie perfumy 30-50 ml ale mama wraca odemnie tylko z bagazem podrecznym , czesto wlasnie widze ze ludzie kladli kosmetyki na tasme w plastikowym worku ale ja nie latam tanimi liniami wiec moze Lot lub SaS pozwala a Wizzair kto ich tam wie

Gość gość
W Wizz Air ogólnie zabierają niestety:( Ale jeśli perfumy będą miały pojemność 50 ml to myślę, ze bez problemu przepuszczą. Ogolnie wymóg jest taki żeby wszystkie płyny (max 3x100ml) były zamknięte w foliowym woreczku. Ale przeciez buteleczke 50 ml tez mozna zamknac wiec nie widze problemu