Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaka wymówka dla siostry na święta

Polecane posty

Gość gość

chce przyjechać do mnie a ja jej tu nie chce bo bede znowu latac szykwoac nie ptorzebne mi to chce w swieta odpocząć a ona zawsze przyjezdza na swieta musze cos wymyslec

Gość gość
powiedz jej że przez całe święta będziesz się pieprzyć ze swoim facetem

Gość gość
Powiedz ,ze jesteś zaproszona do znajomych , lub wyjeżdzasz w góry :D

Gość gość
albo że pracujesz wtedy jako striptizerka

Gość gość
chęnie bym gdzies wyjechala albo do niej bym pojechala sobie na gotowe ale moje auto sie nie nadaje w taką droge ;)

Gość gość
to wyjedź ze swoim facetem do krainy seksu

Gość gość
rozumiem cię doskonale, tez mam taką siostrzyczkę, która wszędzie wejdzie na krzywy ryj...w zeszłym roku miałam taką sytuację, jak robiłam święta...zapraszałam rodziców i ją tez musiałam, bo z nimi mieszka, a ona jeszcze swojego przydupasa chciała do mnie przywieźć...tylko, że znów ją wystawił.

Gość gość
tak z tym że ona jest już żonata i ma 3 dzieciaków i musze naprawde zawsze dużo szykować a już mam dość takich świąt no ale co powiem "nie przyjeżdżaj " ? nie wiem co robic

Gość gość
ja mam tak samo w tym roku, tyle że moja przyjeżdża do rodziców ale to i tak ja będę musiała wszystko sama z mamą przygotować, bo ona przyjeżdża parę h przed samą wigilią. Ja na nią ku/r/wię, a rodzice pieją na jej przyjazd. Takie będę miała fajne święta.

Gość gość
musisz się w końcu postawić, ja swojej tez już nie dam się wykorzystywać...teraz mam wymówkę, bo nie układa mi się z mężem...więc nie zapraszam gości w ogóle...tylko rodziców mi szkoda...

Gość gość
no ja zawsze mowie zeby przyjechali bo tak to by sie obrazili że ich nie zaprosiłam na święta

Gość gość
Jak to nie wiesz co robić ? Mowi sie ze w tym roku nie masz kasy bo masz długi , poproś o pożyczkę :D

Gość gość
a ty się nie obrażasz, że oni cię nie zapraszają? ja już taka delikatna nie jestem, walę aluzje jak tylko się da...niech się obraża

Gość gość
w tym problem że mówi "to wy teraz przyjedzta" a ja mowie ze nasze auto sie nie nadaje i ze mają przyjechać a ona nic a potem i tak przyejzdzają i tak to jest ja nie wiem jak mam powiedziec"nie przyjezdzajta"

Gość gość
A ja bym chciała ze swoją siostrą i całą rodziną spędzić te święta. W tym roku będe sama jak palec :(

Gość gość
Powiedz, że w tym roku nie robisz świąt. Jak przyjedzie i tak, to kawa i paluszki na stół ;)

Gość gość
powiedz że chyba masz depresje, nic nie będziesz robic bo to nie ma sensu, ze czujesz ze wszyscy ciebie wykorzystują i ze najchętniej to ty bys gdzies pojechała ale nie masz gdzie:-)

Gość gość
po co ci wymowka? masz obowiazek sie tlumaczyc ze swojego stanowiska pt >przykro mi w tym roku to niemozliwe"? to jest twoja siostra czy twoj pies cerber?